Vihdoin yhtenevä sisäovimallisto sekä sarana- että liukuoville

Liune tunnetaan ominaisuuksiltaan korkeatasoisista seinän sisään liukuvista väliovista, jotka eristävät ääntä, jättävät seinätilan vapaaksi ja vapauttavat kodin neliöitä merkittävästi kääntyvään oveen verrattuna.

Joissakin talon rakenteissa seinän sisään liukuvaa ratkaisua ei kuitenkaan ole mahdollista toteuttaa, ja yleisön pyynnöstä Liune on luonut Space -saranaovimalliston. Näin kodin kaikki ovipinnat saadaan noudattamaan yhtenäistä, tyylikästä ilmettä. Nyt vihdoin kaikki sisäovet Liune tyyliin!

Aivan kuten liukuovetkin, myös Liunen saranaovet valmistetaan alusta loppuun kotimaisena laatutyönä ja niistä on tehty EPD-ympäristöseloste, joka esittää luotettavasti olennaiset ja vertailukelpoiset tiedot valmistetun tuotteen ympäristövaikutuksista.

Kotimainen tuotanto takaa sen, että kaikki tuotteet valmistetaan laadulla ja toimitetaan luotettavasti. Liunen ovien ja elementtirunkojen toimitusnopeus ja asennuksen helppous saavat täydet pisteet rakennusalan ammattilaisilta.

Liune on alkanut valmistaa liukuovien lisäksi myös kääntyviä väliovia, joten saatavilla ovat kaikki tarvittavat väliovet yhdestä paikasta ja yhtenevällä ulkoasulla.Liune on alkanut valmistaa liukuovien lisäksi myös kääntyviä väliovia, joten saatavilla ovat kaikki tarvittavat väliovet yhdestä paikasta ja yhtenevällä ulkoasulla.

Uusia sisäovimalleja, uusia mahdollisuuksia!

Liunen saranovet on merkitty ovimallistoon ELD-tunnuksella. Kaikkia saranaovimalleja voi personoida erilaisilla väri- lukko- ja vedinratkaisuilla. Vedinten ja lukkojen värivaihtoehdot ovat mattakromi, musta ja valkoinen. Kestävät karmit ovat saatavilla joko valkoisina tai mustina. Liune Space -malliston tulon myötä myös Liune Door -liukuovimallistoa on täydennetty neljällä täysin uudella ovella.

Liune Stripe

Liune Stripe on tyylikäs ja katseen kiinnittävä väliovi, jonka kanssa tila muodostaa dynaamisen kokonaisuuden. Linjakkaat jyrsityt vinoraidat tuovat tyylikkään ja uniikin ilmeen. Ovi on massiivista puukuitulevyä, jolla on ainutlaatuiset fysikaaliset ominaisuudet. Oven vakioväri on valkoinen. Ovimalliin on saatavilla useita vedin- ja lukkovaihtoehtoja.


Seinän sisään liukuvana LD23

Kääntyvänä Space-versiona ELD23
Liune Stripe liukuovi.Liune Stripe liukuovi.

Liune City

Liune City kääntyvä ovi.Liune City kääntyvä ovi.
Liune City on puukehyksellinen väliovi, jonka sileässä pinnassa on vinolautakoriste. Koristelaudan suunnan voi vaihtaa. Ovi on urbaani versio suositusta lato-ovimallista. Oven vakiovärivaihtoehtoina ovat tyylikäs musta ja ajaton valkoinen. Ovimalliin on saatavilla useita vedin- ja lukkovaihtoehtoja niin kääntyvänä kuin seinän sisään liukuvana versiona.

Seinän sisään liukuvana LD24

Kääntyvänä Space-versiona ELD24

Liune Onni

Liune Onni on suosittu ja trendikäs puukehysovi. Oven kehykset ovat tasamassiivista puukuitumateriaalia, ja kehysten sisällä on ohuempi HDF-levysyvennys. Vakiovärivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Onni-ovimalliin on saatavilla useita vedin- ja lukkovaihtoehtoja niin kääntyvänä kuin seinän sisään liukuvana versiona.


Seinän sisään liukuvana LD25

Kääntyvänä Space-versiona ELD25
Liune Onni liukuovi.Liune Onni liukuovi.

Liune Kare

Liune Kare kääntyvä ovi opaalilasilla.Liune Kare kääntyvä ovi opaalilasilla.
Liune Kare on puukehysovi lasisyvennyksellä. Lasin sävy on opaali eli ns. maitolasi, eli lasi päästää valon lävitseen mutta siitä ei näe selvästi läpi. Oven kehykset ovat tasamassiivista puukuitumateriaalia. Kehysten vakiovärivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Kare-ovimalliin on saatavilla useita vedin- ja lukkovaihtoehtoja niin kääntyvänä kuin seinän sisään liukuvana versiona.


Seinän sisään liukuvana LD26

Kääntyvänä Space-versiona ELD26

Tutustu Liunen laajaan väliovi valikoimaan

Nämä kaikki mallit ja monta muuta ovat saatavilla niin saranaovena kuin seinän sisään liukuvana ovena.

Kääntyvät ovet

Koko Liunen mallisto


 
Päivitetty
2.6.2021