Kouluttaudu korjausrakentamisen työnjohtajaksi

Rakennusalan työnjohtaja toimii erilaisten työkuntien esimiestehtävissä ja johtaa rakennustöiden toteutusta. Hän aikatauluttaa työkokonaisuuksia ja osaa valita työtehtäviin parhaiten soveltuvat työmenetelmät ja -välineet.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää opiskelijan ammatillista osaamista rakennusalan työnjohtotehtävissä toimimiseen. Koulutus valmistaa Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon suorittamiseen.

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka ovat työskennelleet rakennusalan työnjohtotehtävissä tai ovat siirtymässä rakennusalan työnjohtotehtäviin. Koulutuksen kielitaitovaatimus on B1.1.

Koulutusmuoto ja sisältö

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena, jonka pituus on 140 päivää. Koulutus tapahtuu monimuotokoulutuksena, johon kuuluu teoriaopiskelua, kirjallisia tehtäviä, työmaaohjausta ja työssäoppimista rakennustyömailla. Koulutuksen sisältö:

  • Rakennustyömaan osan kokonaisuuden hallinta
  • Rakennusfysiikan, sisäympäristön ja talotekniikan perusteiden hallinta
  • Rakennustyömaan osan tehtäväsuunnittelu


Koulutukseen sisältyvät lupakortit:

  • Tulityökortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Ensiapu (hätäensiapu 8h)

Koulutukseen haetaan TE-Palvelujen internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä lomakkeella. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella. Esivalinnan perusteella kutsutaan osa hakijoista haastatteluun. Haastattelut pidetään 12.8. - 13.8.2021.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutukseen haku ja lisätietoja

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi
Koulutuksen URA-numero 699324. Haku päättyy: 1.8.2021.

Täytä hakemus

Lisätietoja antaa TTS Työtehoseura
Petri Koivunen, 046 9210 115, petri.koivunen@tts.fi (vastaava kouluttaja)
Mia Tokkari, 044 714 3722, mia.tokkari@tts.fi

Koulutuspaikka: Sarkatie 1, Vantaa. Suureen osaan koulutuksesta voi osallistua myös etänä.


 
Päivitetty
2.6.2021