Uudet kalustesarjat lisäävät vapautta – olipa kyse esteettömän kylpyhuoneen tai mini-wc:n kalustamisesta

Geberit on tuonut tänä vuonna markkinoille kaksi uutta kylpyhuoneen kalustesarjaa, yksilöllisesti räätälöitävän iConin ja erityisesti remonttikohteisiin suunnitellun Renovan. iCon-sarjan valtteja ovat lukuisat muoto- ja väriyhdistelmät sekä allaskaapin nerokas laatikkokonsepti. Renova puolestaan on poikkeuksellisen kattava sarja, joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman erilaisiin tarpeisiin niin yksityisissä kuin julkisissa kohteissa.

Geberit iCon -sarjan modulaarisuus tekee siitä sopivan hyvin monenlaisiin kylpyhuoneisiin tilan muodosta ja koosta riippumatta.Geberit iCon -sarjan modulaarisuus tekee siitä sopivan hyvin monenlaisiin kylpyhuoneisiin tilan muodosta ja koosta riippumatta.

Muotoilultaan selkeä Geberit iCon on modulaarinen, mikä antaa kylpyhuoneen suunnitteluun lähes rajattomat vapaudet. Kylpyhuonesarjaan kuuluu paljon erikokoisia allaskaappeja, sivukaappeja ja avohyllyjä. Kalusteita on saatavilla kuudella eri pinta- ja värivaihtoehdolla.
– iCon antaa mahdollisuuden suunnitella kylpyhuoneeseen yhtenäisen tyylin, olipa tilan muoto ja koko mikä tahansa, luonnehtii Geberitin myyntiedustaja Kristina Närevuori.
 

Säilytysjärjestelmä on nerokas, sillä laatikoissa on paljon tilaa ja ne on helppo pitää siisteinä.

Närevuoren mukaan kalustesarjan etuja ovat laajan valikoiman lisäksi käytännöllisyys. Laatikkokonsepti ilman vesilukon aukkoa jättää jopa 30 prosenttia enemmän tilaa säilytykseen.
– iConin säilytysjärjestelmä on nerokas, sillä laatikoissa on paljon tilaa ja ne on helppo pitää siisteinä.

Selkeälinjaiseen iCon-kalustesarjaan kuuluu monen kokoisia allaskaappeja, sivukaappeja ja avohyllyjä.Selkeälinjaiseen iCon-kalustesarjaan kuuluu monen kokoisia allaskaappeja, sivukaappeja ja avohyllyjä.

Geberit iCon -sarjasta voi valita pesualtaan, jossa reunan korkeus on 9 cm tai SlimRim-tasoaltaan, jossa reuna on 1,5 cm korkea ja allas on ilman ylivuotoaukkoa. Molemmat pesualtaat ovat yleisilmeeltään pehmeälinjaisia ja sopivat kaikkiin iCon-sarjan alakaappeihin.
– Myös pyöreä seinä-wc-istuin noudattaa sarjan muotokieltä, sillä istuimen kulho on samaa muotoa kuin pesualtaiden sisäpuoli. Näin kylpyhuoneen ilme pysyy yhtenäisenä ja rauhallisena.
 

Pyöreä seinä-wc-istuin noudattaa sarjan muotokieltä, sillä istuimen kulho on samaa muotoa kuin pesualtaiden sisäpuoli.

Huuhtelultaan tehokas ja perusteellinen wc-istuin on vaivaton asentaa. Easy Fast Fixing (EFF3) -systeemin ansiosta wc-istuimen voi asentaa asentaja yksinkin, mikä säästää arvokasta aikaa ja vaivaa etenkin suurissa rakennusprojekteissa.

Geberit iCon -sarjan wc-istuin on malliltaan huuhtelukaulukseton Rimfree®. Quick Release -pikasaranoiden ansiosta istuinkannen voi helposti nostaa pois tieltä puhdistuksen ajaksi.Geberit iCon -sarjan wc-istuin on malliltaan huuhtelukaulukseton Rimfree®. Quick Release -pikasaranoiden ansiosta istuinkannen voi helposti nostaa pois tieltä puhdistuksen ajaksi.

Renova vastaa moniin eri tarpeisiin

Geberitin Renova-kylpyhuonesarja koostuu neljästä kokonaisuudesta: Renova, Renova Plan, Renova Compact ja Renova Comfort. Yhdessä ne vastaavat moniin eri tarpeisiin.
– Kylpyhuoneiden suunnittelu on helppoa, koska oikeastaan kaikki ratkaisut löytyvät yhdestä sarjasta, Närevuori toteaa.

Kokonaisvaltainen Renova-sarja tarjoaa ihanteellisia tuotteita niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihin. Sarjan pesualtaat, wc-istuimet ja urinaalit sopivat etenkin kylpy- ja wc-tilojen saneeraukseen. Posliinit ovat korkealaatuisia ja muotokieleltään ajattomia.

Renova Comfort -sarjan pesuallasta on helppo käyttää myös esimerkiksi pyörätuolissa istuessa.Renova Comfort -sarjan pesuallasta on helppo käyttää myös esimerkiksi pyörätuolissa istuessa.

Renova Comfort tarjoaa monipuolisen valikoiman hoivatuotteita. Käyttömukavuuteen ja esteettömyyteen keskittyvä sarja sopii sekä yksityisiin koteihin että sairaaloihin tai vanhainkoteihin.
– Sarjan tuotteissa yksityiskohdat on huolella suunniteltu käyttäjien erityistarpeisiin. Esimerkiksi alakaappia ja pesuallasta on helppo käyttää myös pyörätuolissa istuttaessa.

Renova Plan on erinomainen valinta koteihin sekä taloyhtiöihin, joissa samaa kalustesarjaa on tarkoitus käyttää monissa erikokoisissa tiloissa.

Renova Plan -sarjan monipuolisilla tuotteilla voidaan kalustaa kohteen tai kodin tiloja aina kompaktista vierasvessasta koko perheen käytössä olevaan hulppeaan spa-kylpyhuoneeseen.
– Kaikissa kalusteissa on integroidut vetimet ja hitaasti sulkeutuvat laatikot ja ovet. Pinnat on suunniteltu kestämään kylpytilojen kosteutta, joten kaikki kalusteet ovat todella pitkäikäisiä, Närevuori kertoo.
 

Pinnat on suunniteltu kestämään kylpytilojen kosteutta, joten kaikki kalusteet ovat todella pitkäikäisiä.

Renova Plan -sarjan kalusteet sopivat hyvin saman talon erikokoisiin tiloihin.Renova Plan -sarjan kalusteet sopivat hyvin saman talon erikokoisiin tiloihin.

Renova Compact on täydellinen tuotekattaus wc-tiloihin projekteissa, joissa jokainen senttimetri on saatava hyötykäyttöön. Sarjassa on erikokoisia pesualtaita ja kalusteita – jopa kulmiin – sekä wc-istuin, jonka syvyys on vain 49 cm. Altaita on saatavilla sekä kalusteilla että ilman.
– Kalusteissa on pyöreät kulmat, mikä lisää entisestään keveyttä ja tilantuntua pieneen kylpyhuoneeseen, Kristina Närevuori muistuttaa.

Tutustu kaikkiin Geberit-kalustesarjoihin >>>

Renova Compact tarjoaa myös kulmaan sopivia allas- ja kalusteratkaisuja.Renova Compact tarjoaa myös kulmaan sopivia allas- ja kalusteratkaisuja.
 
Päivitetty
26.8.2021