Oikea vedeneristysjärjestelmä säästää aikaa rakennustyömaalla

Laadukkailla tuotteilla saadaan aikaiseksi varma vedeneristys. Oikeilla tuotteilla voidaan myös lyhentää työskentelyaikoja ja samalla myös varmistaa työmaan aikatauluissa pysyminen. Kiillon vedeneristystuotteet ovat olleet jo kymmenien vuosien ajan ammattilaisten luotettava kumppani.

Jatkuva ja tiivis yhteistyö urakoitsijoiden ja märkätila-alan ammattilaisten kanssa on antanut runsaasti arvokasta ja ajankohtaista tietoa siitä, mitä markkinoilla tapahtuu ja mitä kentällä vaaditaan. Tuotekehityksen myötä Kiilto on pystynyt aina vastaamaan alan muuttuviin vaatimuksiin. Yhteensopivat vedeneristysjärjestelmät ovat pohjasta pintaan testattuja ja keskenään limitettävissä. Tuotteilla on myös M1-luokitus. Tuotekehitys ja tuotanto tapahtuvat asiakkaita lähellä Lempäälässä.

Vähemmän muovia

Kiilto on tehnyt ympäristölupauksen, jonka yhtenä osana on pakkausten kehittäminen, kierrätyksen mahdollistaminen ja uudelleen käyttö. Vuoteen 2025 mennessä 70 prosenttia pakkauksista pitäisi täyttää nämä vaatimukset. Kierrätettävät ja kierrätysmateriaalista valmistetut pakkaukset auttavat rakennusalaa pienentämään ympäristövaikutustaan.


Lue myös: Rakennustuotteiden kuivuminen eri olosuhteissa

Luotettava vedeneriste jo yli 20 vuoden ajan

Turkoosista väristään tunnettu Kiilto Kerafiber Vedeneriste on tuttu monille vedeneristyksen ammattilaisille. Kiilto Kerfiberia on kehitetty vuosien kuluessa aina vain paremmaksi ja se on asettanut myös riman muille vedeneristeille.Kiilto Kerafiber -vedeneristysjärjestelmä soveltuu lattia- ja seinäpinnoille, joissa käytetään keraamista laattaa. Kodin märkätilojen lisäksi Kerafiber sopii julkisten rakennusten märkätiloihin, kouluihin ja urheiluhalleihin. 1-komponenttinen, mikrokuituvahvistettu vedeneriste levityksessä voidaan käyttää ruiskutusmenetelmää, jonka suurimpana etuna on merkittävä ajansäästö.

Nopeaan työskentelyyn

Kiilto KeraPro pikavedeneristeen avulla saadaan kylpyhuone laatoitusvalmiiksi päivässä. Tuotteen koostumuksen ansiosta toinen levitys voidaan tehdä heti ensimmäisen kerroksen jälkeen eikä kerroksien läpikuivumista tarvitse odottaa ennen seuraavaa kerrosta. Kiilto KeraPro vedeneristysjärjestelmällä säästetään aikaa merkittävästi, mikä on tärkeää varsinkin linjasaneerauksissa ja rakennustyömailla.Kiilto KeraPro soveltuu myös ammattilaisten tekemiin ilmavuotokorjauksiin. Sen kalvopaksuus voidaan mitata ultraäänimittarilla vedeneristekalvoa rikkomatta.


Lue myös: Vedeneristyksen kolme nopeaa ja helppoa vaihetta

Tutustu Kiillon järjestämiin koulutuksiin

Kiilto järjestää erilaisia koulutuksia kohderyhmän mukaan. Koulutuksia järjestetään Kiillon tehtaalla Lempäälässä sekä aluevarastolla Vantaalla, asiakkaiden omissa tiloissa, työmaalla tai paikallisissa alan oppilaitoksissa. Tällä hetkellä koulutukset järjestetään webinaareina.

Koulutukset >>


 
Päivitetty
18.3.2021