Kiinnitysratkaisuja ammattilaisille rakennusteollisuuden tarpeisiin

Laadukkaat ja toimivat kiinnikkeet ovat rakennusprojektissa tärkeässä roolissa niin työvaiheiden sujuvan edistymisen kuin suunnitellun lopputuloksenkin varmistamisessa. Käyttökohteisiin oikein valitut kiinnikkeet ovat siten keskeisessä asemassa, kun tavoitteena on pitkäikäinen ja turvallinen rakenne.

Monimutkaisissa rakennusprojekteissa tarvitaan pätevyyttä ja asiantuntemusta. EJOT tarjoaa laajan tuotevalikoiman sekä kiinnitysosaamisen.Monimutkaisissa rakennusprojekteissa tarvitaan pätevyyttä ja asiantuntemusta. EJOT tarjoaa laajan tuotevalikoiman sekä kiinnitysosaamisen.

Asiantuntemusta ja innovaatioita

Mitään ei kannata jättää sattuman varaan, kun kyse on kiinnittämisestä.

EJOTin tavoitteet korkealaatuisimpien tuotteiden valmistuksessa sekä kiinnittämisen osaamisessa takaavat asiakkaalle lisäarvoa, josta on selvää hyötyä. Kestävät ja laadukkaat liitokset tarjoavat parhaan suojan ikäviä reklamaatioita vastaan ja luotettavat tuotteet tarkoittavat myös alhaisempia virhekustannuksia. Siksi EJOTin tuotanto on laitoksissa, jotka ovat sertifioitu DIN EN ISO 9001:2015 -standardien mukaisesti.

EJOTin toimintatapaan kuuluu asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja haasteiden ratkaiseminen kansainvälisiä rakennussuuntauksia mukaillen. EJOT-asiantuntijoiden laaja osaaminen varmistaa parhaan mahdollisen asiakastuen, ja se on myös perusta uusille sekä innovatiivisille tuoteratkaisuille, jotka tuottavat selvää lisähyötyä sekä tyytyväisiä asiakkaita.

EJOT ja Sormat tarjoavat yhdessä kattavan tuotevalikoiman

Sormatin ostaminen keväällä 2017 oli merkittävä panostus EJOTin Rakennuskiinnikkeet-liiketoimintayksikön kehittämisessä, jonka myötä jo vuodesta 2004 jatkuneen yhteystyön seurauksena Sormat asettui luonnolliseksi osaksi EJOT-konsernia.

Sormat on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kiinnitys- ja ankkurointiteknologian valmistajista ja se täydentää EJOTin tuotevalikoimaa raskaammilla kiinnikkeillä, joita myydään esimerkiksi kansainvälisille liukuporras- ja hissivalmistajille kuten KONE ja OTIS. Sormatilla on myös vankka asema tunnelirakentamisessa sekä ydinvoimaloissa muun muassa kiila-ankkuriensa ja takakartioankkureidensa ansiosta.

Sormat toimii Suomessa EJOTin itsenäisenä tytäryhtiönä ja EJOT-tuotteiden paikallisena jakelijana. EJOT-konsernissa on 33 maayhtiötä ja myyntiä yli sadassa maassa. Sormat on keskittynyt voimakkaasti jakelijaverkostoihin, kun taas EJOTilla on erikoisjakelukanavien lisäksi myös vahvaa suoramyyntiä sekä projektiliiketoimintaa.

Tukipalvelua suunnitteluun ja työmaalle

EJOTin tukipalveluista saat asiantuntevaa opastusta tuotteiden käyttöön. Kiinnitysjärjestelmiä koskevaa ohjeistusta ja tukea on saatavilla aina tarvittaessa. Palveluita ovat puhelintuki, paikan päällä annettava sovellusneuvonta, alustava mitoitus, komponenttien testaus EJOTin testikeskuksessa ja kattava koulutusohjelma arkkitehdeille, suunnittelijoille sekä asentajille.

Lisätietoa EJOT-kiinnitysratkaisuista: support.technical@sormat.com, (040 643 0242)
Katso myös: EJOT-katalogi

Kiinnikkeet eri asennuskohteisiin

EJOT toimittaa kiinnitysratkaisuja mm. rakennusten julkisivuihin, kattoihin, eristämiseen sekä teknisiin sisätiloihin. Pikaoppaaseen pääset tästä

Teräsrakentamiseen
Elementtien asentamiseen
Aluslevyt
Puuasennuksiin
 • Pondus nanopinnoitettu rakenneruuvi, jossa kierrerakenne vetää työstettävät kappaleet yhteen
 • EJOT WD Flügel-porakärkiruuvi puun kiinnittämiseen metalliin
Julkisivurakentamiseen
Kattoasennuksiin
 • ECOTEK Teleskooppirakenteellinen kiinnitysjärjestelmä kattoasennuksiin
 • DABO Kattoruuvit Climadur-pinnoitteella
 • JT3-SB Aurinkopaneelin kiinnitysruuvi
 • HTV RU-40/35W Kattohuopakiinnike
 • FDD Tasakattoankkuritulppa betoni- ja kevytbetoniasennuksiin
 • Dektite katon läpivientitiivisteet
 • JA3-GU, JZ3-GU Rakennustelinekiinnikkeet
Erityisasennuksiin
 • SET DH Eristysankkuri tuulettuviin julkisivuihin
 • DMH Eristeankkuri A1-paloluokituksella

Sormat on osa EJOT-konsernia

EJOT –konserni on saksalainen perheyhtiö, jonka alku juontaa juurensa 1922 perustettuun ruuvitehtaaseen. Tällä hetkellä EJOT –konserniin kuuluu 33 maayhtiötä ja myyntiyksikköä eri puolilla maailmaa. Sormat on EJOT:n itsenäinen tytäryhtiö ja vastaa EJOT -tuotteiden jakelusta Suomessa.


 
Päivitetty
23.6.2021