Ryhdy ekosankariksi jo tänään: edistyksellinen ilma-vesilämpöpumppu vähentää hiilidioksidipäästöjä merkittävästi

Tehokkuus sekä edistyksellinen teknologia ovat ensisijalla saksalaisen Vaillantin uusimmassa ilma-vesilämpöpumppumallissa. Lämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu keventämään kuormitusta, jonka lämmitysjärjestelmät perinteisesti aiheuttavat ympäristölle. Lisäetuna ilma-vesilämpöpumppuun siirtyminen pienentää lämmityskuluja.

Hiilidioksipäästöt vähentyivät huomattavasti viime vuonna COVID-19 pandemian aiheuttaman maailmanlaajuisen talouden hiljenemisen seurauksena. Siitä huolimatta on Pariisin ilmastosopimuksen mukaisiin tavoitteisiin vielä pitkä matka. Fossiilisten polttoaineiden käyttö sähkön- ja lämmöntuotantoon on yksi suurimmista kasvihuonepäästöjen aiheuttajista, joten uusiutuviin ja kestävän kehityksen energialähteisiin siirtymiseen on panostettava merkittävästi, jotta tavoitteita on ylipäätään mahdollista saavuttaa.

Päästöt eivät ole yksin suurien tuotantoyritysten ja -talouksien kontolla, vaan myös yksityistaloukset ovat osasyyllisiä ilmastomuutokseen. Vanhentuneet ja ympäristöä saastuttavat lämmitysratkaisut, kuten öljylämmitys, ovat edelleen energian ja lämmön lähteinä monissa talouksissa.

Onneksi on olemassa myös kestävän kehityksen ratkaisuja kodin lämmittämiseen. Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto ympäristöä kuormittavalle lämmitysratkaisulle. Sen avulla voi itse osallistua ilmastotalkoisiin, ja ryhtyä ekosankariksi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Vähentää päästöjä

Öljypolttimeen verrattuna aroTHERM plus vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Eron tekee mahdolliseksi se, että uusiutuvien energiamuotojen käyttö on erityisen kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä muihin lämmitysratkaisuihin verrattuna. Tämän vuoksi ilma-vesilämpöpumppu, kuten aroTHERM plus, on optimaalinen ja energiatehokas valinta lämmitykseen yksityistalouksissa.

Luonnollinen kylmäaine

Innovaatio ja kestävä kehitys ovat olleet Vaillantin tuotekehityksen suunnannäyttäjinä uuden lämpöpumpun kehityksessä. Yksi olennainen esimerkki on uuden kylmäaineen käyttö.

Vaillantin aroTHERM plus on markkinoiden ensimmäinen lämpöpumppu, jossa käytetään ympäristöystävällistä R290 kylmäainetta. Kyseisellä kylmäaineella on useita etuja, ja se mahdollistaa jopa 75-asteen virtauslämpötilan. Lisäksi R290-kylmäaineella on erittäin alhaiset hiilidioksipäästöt, GWP:n (Global Warming Potential, lämmityspotentiaali) ollessa vain 3.

Erittäin tehokas ja nopea asentaa

Kuluttajilla on yhä suurempia vaatimuksia lämmitysjärjestelmille. Kysyntää on nimenomaan sellaisille järjestelmille, jotka takaavat maksimaalisen energiatehokkuuden, ja siten pienemmän sähkönkulutuksen. COP-kertoimella 5,4 [A7 / W35] pystyy aroTHERM plus huippuluokan suorituskykyyn, vähentäen energiankulutusta ja taaten asiakkaalle lämpimän veden käyttömukavuuden. Viimeaikaisten energiahintojen korotusten vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan miettiä lämmityksessä ratkaisuja, jotka hyödyntävät energiaa kestävällä tavalla. Lisäksi asennus voidaan tehdä nopeasti parissa päivässä.

Yksinkertaisesti, aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumppu antaa tilaisuuden tulla ekosankariksi yhdessä yössä. Samalla se takaa yrityksellesi pitkäaikaisen liiketoiminnan, sekä asiakkaillesi ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun.

Yhteystiedot:

Mikko Isokorpi
Myynti-insinööri
mikko.isokorpi@vaillant.com
+358 44 982 6939


Haluatko lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntöpalvelu
 
Päivitetty
12.3.2021