Suunnittele kattoratkaisut helposti ja tarkasti - hyödynnä laaja tuotekirjasto

Suunniteltaessa kattoa kannattaa miettiä, että katto voi olla paljon muutakin kuin vain rakennuksen suoja. Katto voidaan ottaa hyötykäyttöön hulevesien hallitsijana, energian kerääjänä tai kattoa voidaan hyödyntää lisätilana. Katon suunnitteluun kannattaa ottaa avuksi ProdLib-tuotekirjastosta BMI Icopalin ja BMI Ormaxin kattoratkaisut.

ProdLib-tuotekirjasto on suunniteltu helpottamaan arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden työtä. Tuotekirjastosta saat valmiit rakennekuvat BMI Icopalin ja BMI Ormaxin ratkaisuista. Kirjasto on synkronoitu AutoCADin kanssa, jolloin voit suoraan suunnitteluohjelmassa avata haluamasi kuvat ja käyttää niitä hyödyksi suunnitelmissasi. ProdLibin kuvia voit ladata ja käytää ilmaiseksi muun muassa AutoCAD-, Revit-, ArchiCAD- ja AutoCAD LT -ohjelmilla.

Bitumikatoista tiilikattoihin

ProdLib kirjastosta löytyvät niin BMI Icopalin bitumikattoratkaisut kuin BMI Ormaxin tiilikattoratkaisut. Bitumikattojen lisäksi tuotekirjastossa on myös haastavampia rakenteita, kuten viherkatot sekä pihakansien vedeneristysratkaisujen rakennetyypit ja -detaljit. Lisäksi saatavilla on asennus-, suunnittelu- ja huolto-ohjeet. Tiilikattojen rakenneratkaisuista on saatavilla Ormax EVO- ja Protector+ -tuotteiden AutoCAD-detaljit. Kirjastosta löytyvät myös kattoturvatuotteiden kiinnitysliitokset.

BMI Icopal tarjoaa kaikille käyttöluokille vesikattojen, pihakansien ja viherkattojen vedeneristysratkaisut. BMI Icopalin tuotteilla saat tiiviin ja pitkäikäisen vedeneristyksen, jossa on huolehdittu yksityiskohdista. ProdLib-tuotekirjastosta löydät luotettavat ratkaisut kaikkien vedeneristyksen yksityiskohtien toteuttamiseen. Kirjasto on laajenemassa myös nestemäisillä vedeneristysratkaisuilla, joilla saadaan vaativien kohteiden monimuotoiset läpiviennit tiiviiksi.

BMI kehittää jatkuvasti katto- ja vedeneristysratkaisujaan, jotka vastaavat nykypäivän luotettavasta toimivuudesta sekä myös tyylikkäästä arkkitehtuurista. Heiltä saat myös suunnitteluapua, työmaakäyntejä myöten. BMI:llä on myös mekaanisten kiinnikkeiden laskentapalvelu loiville kermikatoille. Laskentapalvelun saat ilmaiseksi, koska BMI:n ammattilaiset haluavat auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan laadukkaita kattoja.

Uutena BuildUp-työkalu

BuildUp-työkalulla kuvia voidaan muokata ilman AutoCADia. Voit hallita rakennetyyppejä kerros kerrokselta. Palvelun sisällä voit muokata valmista kuvaa, esimerkiksi kasvattaa katon lämmöneristettä, ja saat muokatusta kuvasta 3D-mallin, jota voit hyödyntää projektissasi.

BMI Icopalin detaljit löytyvät myös ProdLib BuildUp-työkalusta, jolla käyttäjä voi luoda omia rakennetyyppejä Revit- ja CAD-ohjelmiin. BuildUp asentuu automaattisesti ProdLibin asennuksen yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Suunnittelet kattoa, pihakantta tai muuta vedeneristystä, varmista, että asiakkaasi saa luotettavimman ratkaisun visuaalisista vaatimuksista tinkimättä. Ota yhteyttä BMI:n ammattilaisiin, niin he auttavat ratkaisemaan vedeneristyksen suunnittelun haasteet.

 
Päivitetty
26.8.2021