Suojaa valmiit pinnat huolella - säästyt ylimääräisiltä työvaiheilta

Työmaalla ei välttämättä tule ajatelleeksi suojauksen tärkeyttä. Oikealla suojauksella nopeutetaan työvaiheita ja säästytään lisätöiltä. Kestävä suojaus suojelee valmiita pintoja likaantumiselta ja kolhiintumiselta sekä estää onnettomuudet.

PrimaCover Robust on kehitetty erityisesti valmisbetonipintojen suojaamiseen. Itsekiinnittyvä suoja on erittäin kestävä ja pinta on nestetiivis.PrimaCover Robust on kehitetty erityisesti valmisbetonipintojen suojaamiseen. Itsekiinnittyvä suoja on erittäin kestävä ja pinta on nestetiivis.

Valmiiden pintojen suojaukset työmaalla on tärkeää, jottei tarvitse paikkailla valmiita lattioita, portaita tai tasoja. Wulff Naxor tarjoaa suojauksiin laajan valikoiman suojaustuotteita rakennus-, saneeraus-, ja viimeistelyvaiheisiin.

Laajasta valikoimasta löydät kevyistä suojausratkaisuista aina raskaampiin jopa laivarakentamiseen soveltuvia tuotteita. Jokaiselle pinnalle löytyy sopiva suojausmateriaali yleiskäyttöön sekä erikoiskohteisiin. Wulff Naxorin myymät PrimaCover- ja Wulff Naxor Floorguard -suojaustuotteet edustavat korkeaa laatua edulliseen hintaan.

Valikoimasta löytyvät itsekiinnittyviä sekä liukuestokäsiteltyjä suojatuotteita. Esimerkiksi viskoosipintaista suojamateriaalia maalareille, mikä imee suuren määrän nesteitä eikä päästä läpi liuottimia sisältäviä nesteitä. Kovempaan suojaukseen on saatavilla levymateriaaleja, jotka on valmistettu kierrätettävästä kuitumassasta.

Oikeanlaiset suojamateriaalit helpottavat työtä. Ne vähentävät myös korjauskuluja sekä onnettomuuksien mahdollisuus pienenee.

Lataa esite suojaustarvikkeista

Hengittävä PrimaCover Active -suoja soveltuu erityisesti luonnonkivi- ja puulattioille. Se suojaa lattiat kosteudelta, lialta ja mekaanisilta vaurioilta.Hengittävä PrimaCover Active -suoja soveltuu erityisesti luonnonkivi- ja puulattioille. Se suojaa lattiat kosteudelta, lialta ja mekaanisilta vaurioilta.
PrimaCover Evapo on höyryä läppäisevä suoja. Sen erityinen kalvo mahdollistaa höyryn poistumisen suojattavalta pinnalta samalla suojaten valmista pintaa kosteudelta.PrimaCover Evapo on höyryä läppäisevä suoja. Sen erityinen kalvo mahdollistaa höyryn poistumisen suojattavalta pinnalta samalla suojaten valmista pintaa kosteudelta.

Erityisesti ammattikäyttöön suunnitellun Wulff Floorguard -merkin lattia-, taso- ja porrassuojat ovat itsekiinnittyviä ja uudelleen käytettäviä. Wulff Floorguard -suojien asennus on helppoa, koska kuitukangas on liuotettu liima-aineeseen, toisin kuin muissa suojissa liima on vain suihkutettu tuotteen pintaan.

Floorguardilla säästät työaikaa ja rahaa. Asennus on yksinkertaista ja nopeaa, koska et tarvitse erillisiä teippauksia. Floorguardissa on myös pienempi palokuormitus kartonkisuojaukseen verrattuna. Se sopii pintaan kuin pintaan.

Lataa esite tästä!

Uudelleenkäytettävä Floorguard ei jätä poistettaessa liimajälkiä.Uudelleenkäytettävä Floorguard ei jätä poistettaessa liimajälkiä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottpyyntö

Suojatuotteiden lisäksi Wulff Naxorilta saat ilmanpuhdistus- ja kylmälaminointuotteita sekä ensiapukursseja ja -tuotteita.

Katso muita tuotteita


 
Päivitetty
18.2.2021