IMPRESSIVO® sopii uudis- ja saneerauskohteisiin

ABB:n Impressivo asennuskalusteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Kalustesarjalla toteuttaa kaikenkokoiset kodit kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Asennuskalusteemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut. Ne ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa.

Matkusta Helsingin Keskuskirjastoon Oodiin Frosen Music videon mukana ihastelemaan paikan arkkitehtuuria ja katsomaan, miten älykäs KNX automaatio toimii tai miten Impressivo -sarjan asennuskalusteet sopivat uuteen arkkitehtuuriin.

Katso, miten Impressivo toimii Helsingin Oodissa

Impressivo matta musta - uusi vakioväri vaativaan makuun ja ylellisellä tuntumalla

Impressivo-sarja täydentyi mattamustalla värillä. Mattamustan -sarjan viehätys piilee sen tinkimättömän suoraviivaisessa muotoilussa, joka yhdistettynä tummaan väriin ja mattapintaan jättää modernin vaikutelman.

Mustasta tulee varmasti ensimmäisenä mieleen synkkyys tai suuri kontrasti vaaleiden sävyjen kanssa. Musta ei synkistele sisustuksessa vaan antaa jykevyyttä ja tunnelmaa sisustukseen. Kun musta yhdistetään hieman neutraalimpiin väreihin, kuten vaalea puu tai harmaa, ne rauhallisuudellaan leikkaavat ja pehmentävät mustan aikaansaamaa kontrastia. Tuloksena on rauhoittava skandinaavinen tyylikkyys.

Musta väri sopii tummaan sisustukseen. Vaalealla seinällä musta erottuu.Musta väri sopii tummaan sisustukseen. Vaalealla seinällä musta erottuu.

Tyylikkäät jälkiasennukset, yhtenäinen sähköistys


Pinta-tuotteiden kattavasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki keskeisimmät pinta-asennettavat kytkimet ja pistorasiat sekä pintakotelo esimerkiksi antenni- ja RJ45-kalusteiden asentamiseen. Pintatuotteita löytyy myös lista- ja nurkka-asennukseen. Tuotteet ovat saatavissa kaikissa Impressivon perusväreissä: valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini.

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä

  • IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
  • Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
  • Future® linear –sarjasta löydät mattavalkoisen, joka hakee vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväriin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.

Paras asennettavuus

Impressivo-sarjan pinta-asennustuotteet ovat markkinoiden parhaat asentaa. Tuotteet on kehitelty yhdessä asentajien kanssa, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota asennustilaan ja asentamisen helppouteen. Kytkimissä on vakiona lisäliittimet ja pistorasioissa haaroitusliittimet. Pinta-asennustarvikkeilla teet myös kostean tilan asennukset.

Impressivo-tuotevalikoimasta löytyy pinta-asennustuotteiden lisäksi myös tarvikkeita, joiden avulla uppokalusteita voidaan asentaa pintaan joko yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistelmiksi.

Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy on täydellinen yhdistelmä.Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy on täydellinen yhdistelmä.

Huolellisesti suunnitellut ja toiminnalliset ratkaisut


Kaikki kodin sähkötoiminnot on toteutettavissa kaikkiin kohteisiin. Valokatkaisijat ja -säätimet, USB-pistorasiat, ABB-free@home – kodinohjaus, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.

ABB-free@home - helpompaa kodin ohjausta

ABB-free@home tarjoaa asumismukavuutta niin esteettömiin kuin tavallisiinkin koteihin. Järjestelmällä ohjaat kotisi valaistusta, lämmitystä, kaihtimia ja ilmastointia sekä ABB-Welcome -ovipuhelinta. Myös HomeConnect-kodinkoneet, ilmalämpöpumppu ja sähköiset liukuovet on mahdollista liittää järjestelmään. Voit luoda arkea helpottavia tilanneohjauksia ja automatisoida kodin toimintoja tarpeidesi mukaan. Kodinohjaus on painikkeiden lisäksi mahdollista tabletilla, kosketusnäytöillä, tietokoneella, ääniohjauksella sekä etäyhteydellä matkapuhelimella.

Tutustu ABB IMPRESSIVO® -mallistoon

IMPRESSIVO®

Tutustu ABB-free@home -tuoteperheeseen

free@home

 
Päivitetty
17.2.2021