Lämpöpumppujen toiminta varmistetaan ammattitaitoisella asennuksella

Lämpöpumppujen toiminnan kannalta tärkeää on oikean mitoituksen lisäksi ammattitaitoinen asennus. Bosch on kehittänyt Lämpömestari-konseptin, jonka avulla koko myynti ja asennusprosessi on asiantuntevissa käsissä. Konseptin ansiosta lämpöpumpuille pystytään antamaan myös ennätyspitkä takuu.

Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ja Kiinteistölämpömestarit ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelman. Kun Bosch-lämpöpumppu ostetaan Lämpömestareilta, saadaan laadukkaan asennuksen lisäksi huippuluokan takuu. Lämpöpumpun 6 vuoden takuun lisäksi saadaan maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpulle (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lämpömestarit auttavat tarvekartoituksessa ja lämpöpumpun mitoituksessa. Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata Boschin tuotteiden korkeaa tasoa. Näin varmistetaan paras lämmitysvaihtoehto kohteeseen ja varmistetaan ettei mitään jätetä sattuman varaan.

Lämpömestarit ovat lämmitysalan asiantuntijoita, jotka ovat läpikäyneet kattavan jälleenmyynnin koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista. Samalla, kun Bosch kehittää koko ajan tuotteitaan, he myös järjestävät lisäkoulutusta Lämpömestareille vuosittain.

Boschin lämpöpumpuilla on takuuhuoltoverkko ympäri Suomen, joilla taataan mahdollisten huoltotarpeiden toimivuus. Löydä lähin Bosch Lämpömestarisi!

Kiinteistölämpömestarit etävalvovat kiinteistökohteitaan

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kannattaa ottaa yhteyttä Bosch-kiinteistölämpömestariin lämmitysjärjestelmän valinnan tai vaihdon ollessa ajankohtainen. Kiinteistölämpömestareilla ovat tukenaan Boschin asiantuntijat, jotka auttavat parhaiten kohteeseen sopivan järjestelmäkokonaisuuden valinnassa ja mitoituksessa. He mitoittavat energiatehokkaan ja luotettavan lämmityskokonaisuuden, joka on suunniteltu kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Lämpömestarit käyttävät Boschin omaa mitoitusohjelmaa, jonka avulla taataan paras mahdollinen säästö.

6 vuoden takuun lisäksi Bosch etävalvoo kiinteistökohteitaan koko laitteen takuun ajan. Jokainen vikatila tarkastetaan yksilöllisesti ja tapauskohtaisesti viasta ilmoitetaan asiakkaan nimetylle edustajalle tai tiedot lähetetään automaattisesti huoltoliikkeeseen.

3 syytä valita Bosch-kiinteistölämpö

- 6 vuoden takuu ‒ lupaus laadusta
- Boschin tekninen tuki etävalvoo kohteen takuuaikana (Arkisin klo 8-15.30)
- Bosch-kiinteistöasiantuntijat suunnittelevat laitteistokokonaisuuden ‒ turvallinen valinta

Miten valitaan paras lämpöpumpputarjous?

Videolla Boschin asiantuntijat kertovat parhaan lämpöpumpputarjouksen valinnasta, jossa toimivan kokonaisuuden lähtökohtana on aina ammattitaitoinen mitoitus ja asennus.

Kouluttaudu Bosch Lämpömestariksi tai Kiinteistölämpömestariksi

Bosch Lämpömestarina käytössäsi on kilpailukykyiset huipputuotteet ja mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, jossa opit muun muassa uusista innovaatioista. Bosch tarjoaa myös lukuisia etuja lämpöpumppujen myyntiin.

Bosch Lämpömestarina voit myydä Bosch-lämpöpumppuja pidennetyllä kuuden vuoden takuulla ja maa- sekä ilma-vesi- ja poistoilmalämpöpumput 10 vuoden kompressoritakuulla. Kiinteistölämpömestarina voit myydä Bosch-lämmitysratkaisuja kuuden vuoden takuulla.

Lämpömestari-koulutuksia järjestetään ympärivuoden, joten löydät varmasti itsellesi sopivan ajankohdan.

Tutustu Boschin koulutus-sivuihin ja ilmoittaudu mukaan!

 
Päivitetty
30.9.2021