Kylmälaminoinnilla suojaat piirustukset tai teet ohjetarroja ilman odottelua

Rakennustyömaalla on usein kosteaa ja, kun papereita käsittelevät monet ihmiset, niistä tulee nopeasti käyttökelvottomia. Laminoinnilla suojaat tärkeät piirustukset ja paperit repeytymisiltä ja sateelta. Teet nopeasti myös kylttejä ja ohjetarroja, jotka varmasti pysyvät. Wulff Naxor tarjoaa laadukkaat Xyron Pro -kylmälaminointilaitteet, joilla laminoit ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttökohteet ovat rajattomat.

Miten kylmälaminointi toimii?

Kylmälaminoinnilla voidaan tehdä siirrettävää tarrapintaa, pysyvää liimapintaa arkille, laadukasta kaksipuolista laminaattia suojaamaan työtä tai sekä laminaattia ja tarraa. Sen toiminta perustuu kasetti-ideaan, jolloin valmiita arkkeja ei tarvita. Näin myös säästetään materiaaleja, kun voidaan tehdä halutun kokoista.

Voit laminoida kaikki tarvittavat paperit työmaalla sekä tehdä paperin taakse tarraa tai liimapintaa. Jokaisella koneella voit tehdä useita eri vaihtoehtoja kasetteja vaihtamalla. Kylmälaminointilaite on välittömästi käyttövalmis. Se ei tarvitse sähköä toimiakseen ja on näin hyvin toimintavarma.

Kylmälaminointikoneen etuja on nopea laminointiaika (5-10 sekuntia / A1) ja sitä voidaan käyttää ympärivuorokautisesti ilman toimintakatkoksia. Laminointikoneen käyttökustannukset koostuvat vain käytetystä materiaalista. Hukkalaminaattia ei synny työstettäessä eikä siitä tule hajuhaittoja.

Ei odottelua – säästä aikaa ja energiaa

Xyron Pro -kylmälaminointikoneilla laminoit ja teet tarraa missä tahansa paikasta riippumatta. Ne toimivat ilman sähköä ja niillä pystyt laminoimaan vaikka 20 asteen pakkasessa. Koneet ovat helppokäyttöisiä, helposti siirrettävissä ja mukaan otettavissa, koska erillisiä johtoja ei ole. Käyttö on nopeaa ja yksinkertaista eikä laminointi vie aikaa.

Xyron Pro -koneet ovat ainoita markkinoilla, joilla saadaan paperin taakse tehtyä tarraa. Niillä voidaan tehdä esimerkiksi kollitarroja kuljetuksiin. Yleiset tiedotteet voidaan laminoida, jolloin niitä on helppo pyyhkiä ja ne ovat kestävämpiä.

Takuu on pitkä ja koneet kestävät useita kymmeniä vuosia. Ne on suunniteltu helposti liikuteltavaksi ja toimimaan vaativissakin olosuhteissa (pöly, lika ja lämpötilavaihtelut). Laminointimuovi on ympäristöystävällistä ja liima maissipohjaista. Laminoidut paperit voidaan hävittää polttamalla.
 

Kasettivaihtoehdot:

Vaihtokasettiliima: Erittäin tarttuva liima, tarttuu useimmille pinnoille. Ei siirrettävissä.
Vaihtokasettitarra: Mahdollista irrottaa ja siirtää. Helppo poistaa lasista, seinistä, paperista ja useista muista pinnoista.
Vaihtokasettilaminaatti: Kiiltävä laminaatti, joka soveltuu useiden erilaisten materiaalien laminoimiseen. Korkealaatuinen liimaus. Saatavana kirkkaana ja mattana.
Vaihtokasettilaminaatti tarrapinnalla tai liimapinnalla: Laminoi työn etupuolen ja levittää liimapinnan tai tarrapinnan toiselle puolelle. 


XM 1255 on A3/A4-koon kylmälaminointilaite on kompakti ja helposti mukaan otettava. Sen paino on vain 8,6 kg. XM1255 laminointikoneella teet helposti ja ammattimaisesti laminointeja, liimapintoja tai molempia ilman lämpöä ja sähköä.

Laitetta on helppo käyttää. Aseta työ vaan alustalle, käännä kahvaa ja leikkaa muotoon. Laite on aina valmis, joten aikaa ei mene hukkaan.

XM 2500 on A1/A2-koon kylmälaminointilaite, jolla käsittelet isompaa pintaa. Kokonsa puolesta se on vielä helposti mukaan otettavissa työmaalle tai asiakaskäynnille. Laitteen paino 27 kg.

Käyttö on helppoa ja vaivatonta. Koneen leikkurilla saat leikattu työn oikeasta kohtaa.


Lue lisää eri vaihtoehdoista >>

Kylmälaminointilaitteiden lisäksi Wulff Naxorilta saat ilmanpuhdistus- ja suojaustuotteita sekä ensiapukursseja ja -tuotteita.

Katso muita tuotteita


 
Päivitetty
29.1.2021