Vedeneristyksen kolme nopeaa ja helppoa vaihetta

Rakennustyömailla ja korjauskohteissa aika on kallista ja odottelu maksaa. Aikatauluissa pysyminen on tärkeää, koska muuten yhden työvaiheen viivästyminen voi viivästyttää koko työmaata. Kiilto KeraPro Vedeneristysjärjestelmä on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten kanssa vastaamaan tähän haasteeseen. Nopealla pikavedeneristeellä vedeneristys saadaan kuntoon yhdellä käynnillä.

Kiillon tehokolmikolla työvaiheesta toiseen – odottamatta.Kiillon tehokolmikolla työvaiheesta toiseen – odottamatta.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi kannattaa valita laadukkaat, testatut ja sertifioidut vedeneristystuotteet. Kiilto KeraPro Vedeneristysjärjestelmän tuotteet ovat nopeita sekä niillä on M1-luokitus. Kaikki tuotteet ovat myös valmistettu Suomessa. 

Vain kolme työvaihetta

Aloita pohjustamalla

Pintojen pohjustus tehdään vesiohenteisella Kiilto PrimerOne:lla. Se on nopea tartuntapohjuste, joka sopii niin vedeneristyksien kuin tasoitteiden pohjusteeksi. Se soveltuu tasoite-, betoni- ja levypinnoille. Vesiohenteisen Kiilto PrimerOne:n vahvuuksia on selvästi erittäin nopea kuivuminen sekä monikäyttöisyys.

Tartuntapohjuste parantaa vedeneristeen tarttumista märkätiloissa.Tartuntapohjuste parantaa vedeneristeen tarttumista märkätiloissa.

Tiivistä läpiviennit ilman läpivientivahvikkeita

Läpivientien tiivistäminen Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassalla on helppoa ja nopeaa. Kiilto XPU on polyuretaanivahvistettu, silyloituun polymeeriteknologiaan perustuva, nopeasti sitova elastinen liima- ja tiivistysmassa. Liimamassan elastisuus takaa sen, että sillä tiivistetyt saumat saavat elää ilman, että niiden mekaaninen lujuus heikentyy. Tuote on lähes kutistumaton ja kuivunut pinta voidaan maalata useimmilla maaleilla. Kiilto XPU ei sisällä PVC:a eikä liuottimia. Se kestää myös erittäin hyvin säärasituksia ja UV-säteilyä.

Kiilto XPU soveltuu Kiillon vedeneristystuotteiden ja läpivientien tiivistyksien lisäksi myös Tulppa-levyn asennusliimaksi, saumauksiin ja läpivientien tiivistyksiin.

Liimamassan monipuolisuudesta kertoo sen erinomainen tarttuvuus eri materiaaleihin – usein ilman erillistä pintakäsittelyä. Voit käyttää Kiilto XPU:ta muun muassa puun, erilaisten metallien, lasin, kiven sekä muovin liimaamiseen ja tiivistämiseen sisällä ja ulkona.

Kiilto XPU:n nahoittumisaika on vain 20 minuuttia.Kiilto XPU:n nahoittumisaika on vain 20 minuuttia.

Vedeneristys valmiiksi yhdessä päivässä

Kiilto KeraPro Pikavedeneriste on 1-komponenttinen nopeasti kuivuva vedeneriste. Se voidaan levittää joko telaamalla tai ruiskuttamalla. Vedeneristeen toinen kerros voidaan levittää heti ensimmäisen kerroksen jälkeen, niin sanotusti "märkää märälle". Vedeneristeen kuivuminen laatoitusvalmiiksi saavutetaan ruiskuttamalla jopa tunnissa ja telaamalla kolmessa tunnissa.

Kiilto KeraPro Pikavedeneristeen kalvonpaksuus voidaan mitata ultraäänilaitteella eristettä rikkomatta, minkä ansiosta eristeen paikkauksen kuivumista ei tarvitse odottaa ennen seuraavaa työvaihetta.

Kiilto KeraPro sopii myös julkisten rakennusten märkätiloihin, kouluihin ja urheiluhalleihin (ei uima-altaisiin). Sitä voidaan käyttää myös ilmavuotokorjauksiin.

Telaamalla vedeneristys saadaan laatoitusvalmiiksi kolmessa tunnissa. Telaamalla vedeneristys saadaan laatoitusvalmiiksi kolmessa tunnissa. 

Lue lisää Kiillon tuotteista:

Kiilto


 
Päivitetty
5.2.2021