Swegon-ilmanvaihto ammattilaisille

Swegonin tuotteet, palvelut ja joustavat järjestelmät takaavat tarpeisiisi sopivan järjestelmäratkaisun. Olemme mukana projektisi kaikissa vaiheissa luomassa maailman parasta sisäilmastoa.

KERROS- JA RIVITALON HUONEISTOKOHTAINEN ILMANVAIHTO

Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa asukkaille mahdollisuuden vaikuttaa oman asuntonsa sisäilmaan. Rakennesuunnittelu on helpompaa koska asuntoja ei tarvitse palo-osastoida. Lyhyempien kanavointien ansiosta järjestelmä on hiljaisempi ja energiatehokkaampi. Ilmanvaihtoa voi ohjata taloautomaation kautta, liesikuvulla, mobiilisovelluksella, ohjauspaneelilla tai automaattisesti tarveohjauksella.
 

KERROSTALON KESKITETTY ILMANVAIHTO

Keskitetyssä ilmanvaihdossa usean asunnon ilmanvaihto hoidetaan yhdellä porrashuonekohtaisella ilmanvaihtokoneella. Kone sijoitetaan ylös vesikatolle joko sille varattuun konehuoneeseen tai ulkokäyttöön soveltuva kone suoraan vesikatolle. Laitteen sijoittaminen vie äänilähteen kauemmas asuintiloista ja mahdollistaa huoltotoimenpiteiden suorittamisen asunnon ulkopuolella. Myös keskitetty ilmanvaihto on mahdollista toteuttaa asukkaan tarpeen mukaan ohjautuvana.
 

PIENTALON ILMANVAIHTO

Älykäs ilmanvaihto tarkkailee sisäilman laatua ja tietää tarkalleen kuinka paljon ilmaa tarvitaan missäkin tilanteessa. Kanavapatterien avulla se voidaan helposti liittää esim. maalämpöjärjestelmään, jolloin se tarjoaa taloudellista lämmitystä ja viilennystä. Ilmanvaihtoa voi ohjata taloautomaation kautta, liesikuvulla, mobiilisovelluksella, ohjauspaneelilla tai automaattisesti tarveohjauksella.

SISÄILMARATKAISUT KAIKKIIN TARPEISIIN

Swegonin tarjoaa ratkaisun kaikkiin sisäilmatarpeisiin rakennuksen tyypistä ja tarkoituksesta riippumatta, on kyse sitten toimitiloista, hotelleista, liiketiloista, julkisista tiloista tai teollisuuden tarpeista.

Tutustu tuotealueisiimme täältä:
 

 
Päivitetty
7.1.2021