Puhdas sisäilma vähentää sairauspoissaoloja

Yleensä sisäilma sisältää enemmän epäpuhtauksia kuin ulkoilma. Vietämme sisällä 90 %:ia ajastamme ja sen vuoksi sisäilman pitäisi olla myös puhdasta. Puhdas sisäilma on edellytys terveydelle ja tehokkaalle työnteolle.

Yleiset tilat ovat hyviä kasvualustoja muun muassa bakteereille, viruksille ja allergeeneille. Yleisimmät flunssat tarttuvat pääasiallisesti ilmateitse ja virukset sekä bakteerit voivat levitä kymmenien metrien päähän. Huonon sisäilman aiheuttamia oireita ovat yleensä silmien, nenän ja kurkun ärsytys, päänsärky, yskä ja aivastelu, väsymys, huimaus sekä allergiat. Puhtaan sisäilman ansiosta ihmiset sairastuvat vähemmän, jolloin sairauspoissaolot vähenevät. Tuottavuus myös paranee sekä keskittymiskyky ja työtyytyväisyys.

Laadukkailla ilmapuhdistimilla pääset eroon bakteereista ja saat puhdasta sisäilmaa. Wulff Naxorin tehokkaat AeraMax Professional -ilmanpuhdistimet poistavat jopa 99,97 %:ia ilmassa olevista epäpuhtauksista, kuten bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset. Ilmanpuhdistimet ovat tehokkuuden lisäksi tyylikkäästi muotoiltuja.

Ilmanpuhdistin sopii kaikenlaisiin tiloihin esimerkiksi luokkahuoneisiin, odotustiloihin, kokoushuoneisiin sekä kuntosaleihin ja kahviloihin. Valitse ilmanpuhdistin tilan neliöiden mukaan, jotta saat kaiken hyödyn irti. AeraMax Professional -ilmanpuhdistimista löydät isoonkin tilaan sopivan vaihtoehdon.

Varusteltu markkinoiden parhailla suodattimilla

AeraMax Professional -ilmanpuhdistimiin on saatavilla erilaisia suodattimia, esimerkiksi markkinoiden paras H14 HEPA -suodatin. Saatavilla on myös suodatin VOC-yhdisteille ja muille hajuhaitoille. Erilaisten suodattimien teho on todistetusti erinomainen. Tutkimusten mukaan AeraMax Professional -ilmanpuhdistimella voidaan saavuttaa puhdastilaluokitus ISO 8. Puhdistimilla on myös sertifikaatti H1N1-virusta vastaan ja Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä USA:ssa.

Tutustu Puhdastila-tutkimukseen >>

Tutustu tarkemmin Asthma & Allergy FriendlyTM -sertifikaatin testituloksiin >>

Teknologia havaitsee liikkeen ja säätää automaattisesti

Ilmanpuhdistin toimii automaattisesti ympäri vuorokauden eikä sitä tarvitse sammuttaa yöksi. Sen patentoitu EnviroSmart™ -teknologia havaitsee huoneessa olevan liikkeen, melun sekä hajut ja säätää automaattisesti toimintaansa niiden mukaan. Ilmanpuhdistimia on mahdollista myös säätää manuaalisesti halutulle tasolle.

Puhdistimen hiljainen tila sopii esimerkiksi luokkahuoneisiin tai kokoustiloihin. Tilan ollessa tyhjä puhdistin käy voimakkaammin, kun taas liikkeen ja äänen havaitessaan puhdistin laskee äänenvoimakkuuden hiljaiselle tasolle automaattisesti.

AeraMax Professional III jalustan kanssaAeraMax Professional III jalustan kanssa
AeraMax Professional IV PureviewAeraMax Professional IV PureviewIlmanpuhdistimet voidaan asentaa joko kiinteästi seinään tai ne voidaan varustaa jalustalla, jolloin ilmanpuhdistinta on mahdollista siirtää tai ottaa mukaan tarvittaessa.

Seinäasennuksessa asennuskorkeus on 45 cm katonrajasta. Jalustalla varustettu puhdistin suositellaan sijoitettavan kaapin päälle tai vähän korkeammalle, jotta se sijoittuisi hengitysilman korkeuteen. Lattianrajaan puhdistinta ei tule sijoittaa.

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä suoraan suoraan Wulff Naxorin myyntipäällikköön tai jättää yhteydenottopyynnön Wulff Naxorille alla olevalla lomakkeella.

Myyntipäällikkö
Thomas Hudd
p. 040 554 0230
thomas.hudd@wulff.fi

Wulff Naxor myy yksinoikeudella AeraMax-ilmanpuhdistimia Pohjoismaissa.
Ilmanpuhdistimilla on 5 vuoden takuu.
 
Päivitetty
3.12.2020