Rudus-pumppaamo on betoninen ratkaisu jätevesien ohjaamiseen

Rudus-pumppaamo on pitkäikäinen ratkaisu paikkoihin, jossa maan muodot eivät riitä viettämään vettä haluttuun suuntaan – se on sopiva kaupunkeihin, kuntiin ja pientaloalueille.

Pumppaamon perusversio on betonirunkoinen, pohjaosaltaan 800-millinen hule- tai jätevesien ohjaamiseen tarkoitettu laitteisto, joka sisältää yhden pumpun – erikoistuotteina saatavilla myös kahdella pumpulla ja eri rengaskoolla.

Rudus-pumppaamon putkisto on hapon kestävää terästä eli erittäin pitkäikäistä materiaalia.Rudus-pumppaamon putkisto on hapon kestävää terästä eli erittäin pitkäikäistä materiaalia.

Rudus-pumppaamon yhtenä huomattavana etuna on sen materiaali: betoni kestää maan alla kovankin paineen eikä mene rikki. Jos pumppaamo lommahtaa, maa sen ympäriltä sortuu. Rudus-pumppaamo pysyy paikallaan ja pitää muotonsa kovankin roudan muokatessa maata. Pumppaamon betonirunko kestää myös maanpäällistä, raskastakin liikennettä.

Rudus-pumppaamon betonirunko tekee siitä kestävän ja turvallisen. Rudus-pumppaamo pysyy paikallaan ja pitää muotonsa maan alla kovassakin paineessa.

Helppo asentaa ja huoltaa

Rudus-pumppaamon putkisto on hapon kestävää terästä eli erittäin pitkäikäistä materiaalia. Pumppu on saksalaisvalmisteinen. Kestävää pumppua ei tarvitse korjata eikä vaihtaa. Pumppaamon voi huoltaa ja puhdistaa ilman pelkoa siitä, että sen runko rikkoutuisi. Rudus-pumppaamo asennetaan helposti paikalleen pienen nosturin avulla.

Tuote ammattilaisten tarpeisiin

Rudus-pumppaamo on jo herättänyt kiinnostusta ammattilaisten keskuudessa.

Myynti-insinööri Veli Pesonen Ruduksen Lohjan betonituotetehtaalta kertoo, että vastaavaa tuotetta on jo kaivattukin ammattipiireissä ja kunnallistekniikan suunnittelijoiden ja arkkitehtien keskuudessa on tästä oltu erittäin kiinnostuneita.

– Rudus-pumppaamo on oikea valinta kenelle tahansa, joka haluaa olla kantamatta huolta pumppaamon kellumisesta tai roudan tuottamasta ruhjoutumisesta. Sopii miettiä, kannattako hankkia halpaa ja pian uusittavaa vai kerralla kunnollista ja kestävää, Pesonen lisää.

Jätevesipumppaamossa yhdistyvät betoni- ja muovirakenteen parhaat puolet, sillä sisäpuolen polyureapinnoitteen ansiosta rikkikaasut eivät pääse syövyttämään betonia. Polyurea on kestävä ja joustava pinnoite, joka on tarpeen erityisesti jäteviemärien päädyissä, joissa tuuletus on heikko.

  • jäteveden pumppaamo pinnoitettu sisäpuolelta polyurealla
  • putkisto on hapon kestävää terästä
  • KSB-pumppu, ammattilaisten suosittelema, runkomateriaali valurautaa
  • kestävä, pitää muotonsa kovassakin roudassa
  • kestää myös maanpäällistä raskasta liikennettä
  • ei kellu missään maaperässä
  • helppo huoltaa
  • VTT:n testaama
  • CE-merkitty
Tuotetiedot
 
Päivitetty
9.11.2020