Vähemmän lykkääntyviä lämmitysremontteja - rahoituksen tarjoaminen tuo etua sekä urakoitsijalle että asiakkaalle

Taloudellisesti epävarmassa tilanteessa uuden lämmitysjärjestelmän hankinta voi viivästyä, jos tarjolla ei ole joustavaa rahoitusmahdollisuutta. Lämmitysrahoituksesta kannattaakin viestiä asiakkaalle selkeästi, sillä monesti se poistaa kaupan esteitä.

Asiakas voi hakea Jäspi Lämmitysrahoitusta koko lämmitysjärjestelmän hankintahinnalle, eli työn osuudelle ja laitehankinnalle. Asiakas voi hakea Jäspi Lämmitysrahoitusta koko lämmitysjärjestelmän hankintahinnalle, eli työn osuudelle ja laitehankinnalle. 

Pirkanmaalla toimiva urakointiliike HMK Talotekniikka on hyödyntänyt Jäspi Lämmitysrahoitusta myyntinsä tukena jo parin vuoden ajan. Yrittäjä Henri Kestilän mukaan rahoituksen tarjoamisesta on tullut kiinteä osa normaalia myyntityötä, ja nykyisin heillä on aina tapana kertoa asiakkaille mahdollisuudesta lämmitysremontin osamaksuun.

Lämmitysrahoituksesta keskusteltaessa on Kestilän mukaan tärkeää tuoda esiin osamaksun niin sanottu alkaen hinta, jotta asiakas saa oikean kuvan siitä, millainen on rahoituksen kuukausierä. Rahoitusmahdollisuudesta on hyvä kertoa sekä kotisivuilla että asiakaskäynneillä, sillä usein se poistaa kaupan esteitä ja nopeuttaa projektin aloittamista; koska lainaa voi lyhentää kätevästi uuden lämmitysjärjestelmän tuomalla energialaskun säästöllä, lämmitysremonttia ei ole syytä siirtää myöhemmäksi.

Kestilän mukaan Jäspi Lämmitysrahoitusta käytetään yhä enemmän, ja tällä hetkellä noin 20 % asiakkaista valitsee sen maksutavaksi. Ilman joustavaa rahoitusmahdollisuutta monet lämmitysremontit siirtyisivät myöhempään ajankohtaan.
− Nykyisessä haastavassa tilanteessa muutama kauppa ei olisi toteutunut lainkaan, jos Jäspi Lämmitysrahoitusta ei olisi ollut käytössämme, hän arvioi.
 

"Muutama kauppa ei olisi toteutunut lainkaan, jos Jäspi Lämmitysrahoitusta ei olisi ollut käytössämme."

Kestilä muistuttaa, että lämmitysrahoituksen suuri hyöty urakoitsijalle tulee rahan kierron nopeutumisesta. Jäspi Lämmitysrahoituksella tehdyissä kaupoissa rahat ovat usein jo seuraavana arkipäivänä tilillä, sillä rahoituksesta vastaava yhtiö maksaa laskun suoraan urakoitsijalle.

Kaikkiin Jäspi Lämmitysrahoituksen kautta 15.9.−18.12.2020 tehtäviin kauppoihin tarjotaan 6 kuukauden eräpäivänsiirtokampanja, eli asiakkaan ensimmäinen lasku erääntyy puolen vuoden kuluttua asennuksesta ilman kuluja ja korkoja. Kampanjan hyödyntäminen ei edellytä urakan suorittamista kampanja-aikana, vaan työt voidaan aloittaa myöhemminkin.

Kokenut kotimainen laitevalmistaja on urakoitsijan luotettava kumppani

Kaukora Oy on Suomessa LVI-alan johtavia laitevalmistajia, jonka Jäspi- ja Jämä-tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuodessa lähes kaksi miljoonaa lämmityslaitetta. Kaukoran monipuolinen tuotevalikoima kattaa kaiken, mitä kiinteistön lämmitykseen tarvitaan − olipa kyseessä sitten uusi tai remontoitava asuintalo, teollisuusrakennus, maatila, koulu, urheiluhalli tai kauppakeskus.

Suurten kiinteistöjen lämmitykseen on lanseerattu tänä vuonna uusia tuotteita, kuten Jäspi Basic Split 24-48 kW -kiinteistöilma-vesilämpöpumput, Jämä Star 43 Inverter -kiinteistömaalämpöpumppu ja Jäspi KVV PAK -käyttöveden latausryhmä. Uutuuksista ja muista kiinteistötuotteista voit katsoa lisätietoa Suurten kiinteistöjen lämmitysratkaisut -esitteestä.

Jäspi Ammattilaiset -palveluun rekisteröitymällä saat käyttöösi tarvitsemasi ammattilaissisällön, kuten laitteiden teknisistä tiedoista koostetut tuotekortit.

Rekisteröidy >>>


Haluatko lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
26.10.2020