Oras ammattilaisen tukena - älykkäästi

Olemme uudistaneet nettisivujamme

Olemme päivittäneet nettisivujamme palvelemaan entistä paremmin ammattiasiakkaitamme. Verkkosivustoltamme löytyy nyt paljon hyödyllistä tietoa niin suunnittelun kuin asentamisenkin tueksi. Myös tuotehakua on parannettu, jotta haluttu tuote ja sen varaosat löytyvät jatkossa entistä helpommin.

Lisää tietoa ammattilaisille

Tavoita tuotetieto mobiilisti

Mobiililaite on luonteva käyttöliittymä asentajan työssä, joten olemme kehittäneet Oras Groupilla uuden palvelun vastaamaan liikkuvan työn haasteeseen. Toki löydät pakkauksistamme jatkossakin kattavat painetut käyttö- ja asennusohjeet, mutta niiden rinnalla tuotteen tekniset tiedot löytyvät myös mobiilikäyttöisestä tuotetietopalvelusta. Palvelua käytetään lukemalla tuotteen etiketistä löytyvä QR-koodi mobiililaitteella, joka avaa kyseisen tuotteen tiedot näytölle. Tuotekohtaisia tietoja palvelussa ovat tekniset kuvat, mukaan lukien mittakuva; asennus- ja huolto-ohjeen pdf-tiedosto; varaosatiedot; sekä linkki tuotteen internet-sivulle. Lisäksi jokaisen tuotteen kohdalta löytyy linkki yleisiin tietoihin, kuten hanan puhdistusohjeisiin ja -videoihin sekä Oras Groupin takuuehtoihin.

Palveluun voi käydä tutustumassa esimerkiksi alla olevan QR-koodin kautta, josta pääset katsomaan Oras Electra Bluetooth -hanaamme 6150FZ mobiilisti.

 
Päivitetty
9.10.2020