Merkittävää etua patentoidusta julkisivuratkaisusta

Julkisivu on rakennuksen näkyvin osa, johon panostamalla rakennuksesta saadaan tyylikäs ja edustava käyntikortti yritykselle kuin yritykselle. Oli kyseessä uudis- tai saneerauskohde, Metehe Concertolla uudistat julkisivun nopeasti, tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti.

Metehe Concertto -tuotteet erilaisine sovelluksineen tarjoavat yksilöllisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja rakennusten ulko- ja sisätilojen sekä sisäkattojen pintamateriaaleiksi. Concerton laajasti patentoitu valmistusmenetelmä tarjoaa merkittäviä etuja rakennussuunnittelussa, asennusnopeudessa sekä visuaalisessa lopputuloksessa. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat julkiset rakennukset, liikerakennukset sekä teollisuusrakennukset ja hallit.

(paina nuolia vasemmalle tai oikealle nähdäksesi lisää kuvia)

Rajaton määrä erikoissävyjä

Materiaalina käytetään 1,0 mm kuumasinkittyä terästä, joko maalipinnoitettuna tai pulverimaalattuna. Laaja valikoima varastovärejä mahdollistaa nopeat toimitukset. Isompiin projekteihin raaka-aine-erä on mahdollista pinnoittaa haluttuun värisävyyn. Pienemmissä kohteissa voidaan käyttää pulverimaalausta, jonka ansiosta asiakkaalla on saatavilla lähestulkoon rajaton määrä erikoissävyjä.

Valttina asennusnopeus

Yhdessä Concertto-julkisivulevyssä on useita neliön tai suorakaiteen muotoisia kohokuvioisia ruutuja. Eri tuoteversioiden ruutuleveydet ovat vakioita ja ruutupituus on vapaasti valittavissa portaattomasti raja-arvojen väliltä (300 – 1200 mm). Concerttolevyjen hyötyleveys on aina 1200 mm ja vapaasti valittava hyötypituus 300–3200 mm. Yhdessä tuotelevyssä olevien ruutujen pituus on aina sama. Concerttolevy on identtinen joka puolelta, joten tuote voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuuntaan sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle. Concerton linjaaminen on helppoa tuotteen levymäisyyden takia.

Asennusnopeudesta pääsee nauttimaan parhaimmillaan suurilla pinta-aloilla. Yhdellä Concerttolevyllä (useampi ruutu) voidaan kattaa kerralla jopa 3,84 m2, kun esimerkiksi perinteisellä kasetilla (yksi ruutu) vastaava luku on max. 2,4 m2. Erityisesti nostimelta työskennellessä Concerton asennus on nopeampaa, koska yhdellä kiinnityksellä on mahdollista kattaa suurempi määrä valmista seinäpintaa. Itsessään tiivis julkisivu ei vaadi myöskään erillisiä sadetakkipeltejä taustalle.

Portaattomasti säädettävissä oleva ruutupituus mahdollistaa tuotelevyjen mitoituksen julkisivun määräävän mitan mukaan vähentäen työmaalla suoritettavien leikkaustöiden määrää.

Kiinnitysalustana voidaan käyttää teräsrankaa tai puukoolausta, joka antaa enemmän vaihtoehtoja pohjaratkaisujen toteutuksessa. Tuote on mahdollista asentaa myös kaareville pinnoille. Tuotelevyt kiinnitetään taustarakenteeseen aina levyn värisillä ruuveilla.

Concertossa ei ole tasomaisia pintoja, joten julkisivu säilyy näyttävänä ja puhtaana vuosia asennuksen jälkeen.

Concertto asennuskuvia

(paina nuolia vasemmalle tai oikealle nähdäksesi lisää kuvia)

Haluan lisätietoa ratkaisustaYhteydenottopyyntöpalvelu
 
Päivitetty
26.11.2020