Uuden sukupolven vesikalusteet
– täynnä innovatiivisia ominaisuuksia

Kodeissa vallitseva tekoäly sekä elektroniikan määrä on yhä edelleen hurjassa kasvussa. Useimmista kodin laitteista aina televisiosta lämmitykseen on saatavilla älyversio. Voisiko vastaavaa älytekniikkaa sisällyttää myös vesikalusteisiin?

Oras SMART – uusi sukupolvi

Oras on maailman johtavia kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen valmistajia, siksi meillä Oraksella ollaankin tartuttu haasteeseen, jonka lopputuloksena on älyhanasarja, joka täyttää asiakkaasi tarpeet. Uudet tuotteet auttavat sinua myös säästämään sekä aikaa että resursseja, sillä Oras App -sovelluksella laitteita on helppo säätää. Innovatiivisia ominaisuuksia sisältävällä sekä Bluetooth®-toiminnolla varustetut Oras SMART -tuotteet on tehty ja suunniteltu päivittäiseen käyttöön sinulle sekä asiakkaillesi.

Lanseeratut Oras SMART -tuotteet edustavat uutta sukupolvea. Vesikalusteita, jotka ovat älykkäämpiä kuin koskaan aiemmin. Koska teknologia kehittyy ja tuo tullessaan uusia keksintöjä, päätimme Oraksella ottaa osaa kehitykseen ja luoda älykkäämpiä hanoja.


Kosketusvapaat hanat sopivat jokaisen arkeen. Älyhanojen suunnittelutyössä avainasemassa on ollut nimenomaan toiminnallisuus. Me Oraksella haluamme tarjota entistä parempia keinoja luoda projekteihin uutta lisäarvoa säästämällä vettä ja energiaa sekä parantamalla hygieenisyyttä ja turvallisuutta.

Oras App -sovelluksella laitteita on helppo säätää.Oras App -sovelluksella laitteita on helppo säätää.

Edistyksellisille asentajille

Oras SMART -vesikalusteita käytetään kaikenlaisissa ympäristöissä eri puolella maailmaa. Laitteita on aktiivisessa käytössä esimerkiksi terveydenhoidossa ja hoitotyössä sekä liikenteessä kuin vapaa-ajallakin. Älyhanat tuovat tullessaan uutta tehokkuutta sekä mukavuutta.

Miksi älykkyys on hanojen uusi standardi?

  • Asennus on yksinkertainen ja älykäs: Oraksen 3S-kiinnitysjärjestelmän ansiosta asennustyö nopeutuu ja helpottuu – myös yksityiskodeissa.
  • Hanojen paristonvaihdontarve harvenee paristojen käyttöiän pidentyessä. Älyhanoissa paristojen vaihtoväli vaihtelee 3-5 vuoden välein ja vaihto on myös kuluttajan mahdollista suorittaa itse.
  • Bluetooth-yhteyden avulla toimiva Oras App -sovelluksen avulla pystytään määrittämään hanan asetukset jo asennusvaiheessa. Näin myös asiakkaiden tarpeiden täyttäminen helpottuu.
  • Hanojen sisältämät edistykselliset sensorit ovat luotettavia. Oraksen patentoitu PSD-teknologia varmistaa, että hana reagoi välittömästi käden liikkeen havaittuaan.


Oletko asentaja?
Täältä lisää tietoa erityisesti sinulle

Kolme vinkkiä oikean hanan valintaan:

  • Hygieenisyyttä parantamalla sairauspäivät vähenevät: Olipa kyse kouluista tai toimistotiloista, bakteerien leviämistä voidaan rajoittaa ja tartuntariskiä vähentää siirtymällä käyttämään älykkäitä kosketusvapaita hanoja.
  • Vastuullinen ajattelu synnyttää älykkäitä säästöjä: Älykkäät hanat vähentävät vedenkulutusta jopa 50 %. Veden säästämisestä ei ole iloa ainoastaan ympäristölle, vaan se tuottaa tulevina vuosina älykkäitä säästöjä myös kiinteistöjen omistajille.
  • Ergonomisuus ja tyylikkyys voidaan yhdistää: Laadukkaat huippuluokan toiminnot ansaitsevat laadukkaan huippuluokan muotoilun. Oraksen tuotteissa nämä yhdistyvät – teemme älykkäitä ergonomisia hanoja, jotka näyttävät hyvältä ja takaavat samalla optimaalisen turvallisuuden kaikille loppukäyttäjille heidän tarpeistaan riippumatta.


Oletko suunnittelija?
Täältä lisää tietoa erityisesti sinulle

Oras SMART -tuotteet ovat uuden sukupolven vesikalusteita, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia ja Bluetooth®-toiminto.Oras SMART -tuotteet ovat uuden sukupolven vesikalusteita, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia ja Bluetooth®-toiminto.
 
Päivitetty
21.9.2020