Lämmitysjärjestelmien korvaaminen ilmavesilämpöpumpulla on mahdollista

Saksalainen lämpöpumppujen valmistaja Vaillant on osoittanut, että on mahdollista tehdä sekä kestäviä että tehokkaita lämpöpumppuja. Viime vuoden aikana Vaillantin, joka on yksi maailman johtavista lämpöpumppujen maailmanlaajuisista valmistajista, myynti on noussut yli 30 prosenttia lämpöpumppujen kasvavilla markkinoilla. Vaillant on osoittanut, että lämmitysjärjestelmien korvaaminen ilmavesilämpöpumpulla on täysin mahdollista.

Hallitukset kaikkialla Euroopassa ovat asettaneet säädöksiä hillitäkseen kohoavia hiilidioksidipäästöjä. Lämmitysalalla on tarvittu uusia kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja. Energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien käyttö on kasvussa, ja suosion odotetaan yhä nousevan tulevien vuosien aikana.

Vaillant on hyödyntänyt tätä säilyttäen asemansa maailmanlaajuisena markkinajohtajana, ja tasaisella kasvulla toimii nyt yli 60 markkina-alueella. Vaillantin vuositulos on yli 2,6 miljardia euroa ja työntekijämäärä noin 14000. Saksan Remscheidin pääkonttorin uusi ja moderni tutkimus- ja kehityskeskus varmistaa, että innovaatiot ja kestävä kehitys ovat Vaillantin toiminnan pääpainopisteitä.

Luonnollisen kylmäaineen käyttö mahdollistaa lämmityssaneerauksen

Pääpainopisteen keskittäminen ympäristöystävällisten ja tehokkaiden tuotteiden kehittämiseen tulee esiin uuden lämpöpumppusarjan lanseerauksella. AroTHERM plus -mallisarjassa käytetään ensimmäistä kertaa luonnollista kylmäainetta R290. Luonnollinen kylmäaine tarjoaa ilmastoystävällisen ja energiatehokkaan ratkaisun, joka mahdollistaa jopa 75 °C:n virtauslämpötilan. Lisäksi lämpöpumppu pystyy tuottamaan kompressorilla lämpöä jopa -25°C ulkolämpötilaan asti.

Lämpöpumppujen yhteydessä on olettamuksia, että alhaisten virtauslämpötilojen vuoksi lämpöpumput toimivat vain lattialämmityksen kanssa, eivätkä siten soveltuisi useimmiten pattereilla varustettuihin olemassa oleviin rakennuksiin. Olettamus ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

AroTHERM plus avaa uusia mahdollisuuksia sekä asentajille että kuluttajille. Se on ensimmäinen lämpöpumppu, joka soveltuu erityisen hyvin myös olemassa olevien rakennusten lämmitysjärjestelmien korvaamiseen.

Lämpöpumput saavat tukea

Lämpöpumpun ostokustannukset voivat olla korkeammat kuin muiden lämmityslaitteiden. Suomessa valtio kuitenkin tukee investointia ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden vuoksi.

Suomen hallitus antaa tukea jopa 4000 euroa kun vanha öljypoltin korvataan ilma-vesilämpöpumpulla. Tämä tekee lämpöpumpusta luonnollisen seuraajan öljylämmitykselle - myös taloudellisesti.

AroTHERM plus soveltuu rakennusten lämmitysjärjestelmien korvaamiseenAroTHERM plus soveltuu rakennusten lämmitysjärjestelmien korvaamiseen

AroTHERM plus lämpöpumpun myötä, sekä keskittymällä kestävään kehitykseen, on Vaillant osoittanut että on mahdollista tehdä laadukkaita tuotteita, jotka ovat tehokkaita ja erinomaisia ympäristölle, myös tulevaisuudessa.

Tietoja Vaillantista:

  • Maailmanlaajuinen, 1874 perustettu saksalainen valmistaja
  • 14 000 työntekijää
  • Toimii yli 60 markkina-alueella
  • Tulos noussut reilusti yli 2,6 miljardin euron ennätystasolle
  • Lämpöpumppujen myynnin kasvu yli 30 prosenttia

Haluan lisätietoaYhteydenottopyyntöpalvelu
 
Päivitetty
18.9.2020