Ruukki Construction - julkisivuratkaisut

Ruukki tarjoaa erittäin laajan valikoiman laadukkaita julkisivutuotteita suunnittelun avuksi. Monipuolisesta materiaalivalikoimasta löytyy tuotteita näyttäviin ja vaativiin arkkitehtonisiin ratkaisuihin unohtamatta helposti rakennettavaa lopputulosta. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan teknisesti ja taloudellisesti sopivimman ratkaisun valinnassa. Tutustu kaikkien tuotteiden upeisiin referenssikuviin.

Ruukki® Liberta julkisivukasetti

Ruukki® Liberta on helppo ja nopeasti asennettava julkisivujen kasettijärjestelmä. Ruukki® Libertalla luot viimeistellyn julkisivun. Valokoimasta löytyy paljon erilaisia materiaali-, viimeistely- ja värivaihtoehtoja.

Ruukki® Liberta

Ruukki® Liberta julkisivukasettiRuukki® Liberta julkisivukasetti

Ruukki® Primo

Ruukki® Primo julkisivukasettijärjestelmä taipuu moneen ja vapauttaa suunnittelijat keskittymään rajoitusten sijaan mahdollisuuksiin. Ruukki® Promosta löytyvät suuret sileäpintaiset kasetit ja selkeä tuotevalikoima.

Ruukki® Primo

Ruukki® Primo julkisivukasettijärjestelmäRuukki® Primo julkisivukasettijärjestelmä

Julkisivulamellit

Kapeaprofiiliset julkisivulamellit voidaan jakaa julkisivuun joko pysty- tai vaakasuunnassa, jolloin julkisivupinnan saa jäsenneltyä juuri oikeassa suhteessa. Myös julkisivulamellien valikoima sisältää runsaasti vaihtoehtoja niin väreissä, viimeistelyssä kuin pinnoissakin.

Julkisivulamellit

Ruukki julkisivulamellitRuukki julkisivulamellit

Ruukki® Design -julkisivuprofiilit

Ruukki® Design-profiileilla päästään luomaan yhtenäinen ja jäsennelty pinta. Ruukin® Design profiililevyt antavat suunnittelijalle paljon mahdollisuuksia myös sisätilaoissa, jossa sitä voidaan käyttää halutun tunnelman luomiseen. Julkisivuissa Ruukki® Design -profiililevyjärjestelmä vastaa julkisivujen arkkitehtonisiin vaatimuksiin.

Ruukki® Design-julkisivuprofiilit

Ruukki® Tokyo S18Ruukki® Tokyo S18

Matalat poimulevyt

Matalat poimulevyt ovat laatu- ja hintatietoiselle kestävä ja taloudellinen valinta.Matalat poimulevyt toimivat täydellisesti liike- ja teollisuusrakennusten julkisivuissa ja sisäverhouksessa. Järjestelmä on nopea asentaa ja sopiikin erittäin hyvin projekteihin, joissa nopeus on valttia.

Matalat poimulevyt

Ruukki® kantava poimulevy T45-30L-905.Ruukki® kantava poimulevy T45-30L-905.

Perforointi ja taustavalaistus – Ruukki® Emotion

Ruukki® Emotion on julkisivun pintaverhousjärjestelmä, joka koostuu rei’itetyistä verhoustuotteista sekä koolaukseen yhdistetystä taustavalaistuksesta. Toimitamme kaikki osat kokonaisina paketteina, joten voit keskittyä suunnitteluun sillä tekninen yhteensopivuus on jo suunniteltu.

Rei’itysvaihtoehtoja:

  • vapaavalintainen
  • symmetrinen
  • täystei’itys

Voit herättää julkisivun henkiin yhdistelemällä eri rei’itysvaihtoehtoja joko valkoiseen taustavalaistukseen tai ohjelmoitaviin värivaloihin.


Ruukki® Emotion

Ruukki® Emotion perforointi ja taustavalaistusRuukki® Emotion perforointi ja taustavalaistus

Räätälöidyt julkisivut

Hankkeissa, joihin ei vakiotuotannosta löydy sopivaa ratkaisua, voimme suunnitella räätälöidyn julkisivun yhteistyössä projektiarkkitehdin ja asiantuntijamme kanssa. Olemme mukana hankkeen alusta käyttöönottoon asti, jotta projekti on varmasti sekä arkkitehtonisesti, teknisesti että taloudellisesti paras mahdollinen kokonaisuus. Katso upeat referenssikuvat valmistuneista kohteistamme.

Räätälöidyt julkisivut

Ruukin räätälöity kuparinen julkisivuratkaisuRuukin räätälöity kuparinen julkisivuratkaisu

Julkisivumateriaalit

Metalleihin pohjautuvat julkisivuratkaisumme tarjoavat laajan ja näyttävän valikoiman arkkitehtonisiin ratkaisuihin. Ruukin julkisivutuotteiden materiaalit ovat teknisesti laadukkaita ja monipuolisia. Asiantuntijamme ovatkin valmiina auttamaan arkkitehtejä ja rakentajia löytämään jokaiseen kohteeseen esteettisten, teknisten ja taloudellisten tekijöiden suhteen sopivimmat ratkaisut
​​​​​​
Julkisivumateriaalit
Ruukki Cor-TenRuukki Cor-Ten
 
Päivitetty
21.9.2020