Wulff Naxor - tuotteet ja palvelut

Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Wulff Naxorilta löydät tuotteet ja ratkaisut kaikkeen työpaikoilla tarvittavaan, esimerkiksi työsuojaus- ja hygieniatuotteita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, ensiapua ja ilmanpuhdistusta sekä muita työpaikkatuotteita. Wulff Naxor on suomalainen yritys ja osa 130-vuotiasta Wulff-konsernia, joka toimii myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

Ensiapu

Ajanmukaisilla ensiaputuotteilla ja -taidoilla varmistetaan turvallinen työskentely. Wulff Naxor tarjoaa nykyaikaisia seinään kiinnitettäviä ensiapupakkauksia. Wulff Naxorilta voi tilata asiantuntijan paikan päälle kartoittamaan tapaturmariskialueet ja suunnittelemaan parhaat ensiaputarvikkeiden ratkaisut. Wulff Naxor järjestää myös ensiapukursseja yrityksille. Kurssit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan.

Ensiaputuotteet >>

Ensiapukurssit >>

Ensiapu-blogi >>

Ilmanpuhdistus

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa, joten puhdas sisäilma on erittäin tärkeää. AeraMax Professional -ilmanpuhdistimissa yhdistyy tehokkuus ja tyylikäs ulkomuoto. Niillä voidaan poistaa jopa 99,97 % ilmassa olevista epäpuhtauksista esimerkiksi bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset. Ilmanpuhdistimet kannattaa valita huoneen koon mukaan, jolloin niistä saadaan kaikki hyöty irti.

AeraMax ilmanpuhdistimet >>

Laminointi

Wulff Naxorin valikoimasta löytyvät parhaat ratkaisut laminointiin. He ovat Suomen ainoa Xyron Pro -laminointituotteiden virallinen jälleenmyyjä.

Kylmälaminointi >>

Kuumalaminointi >>

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
4.9.2020