Vallox Delico – rakkaudesta ruuanlaittoon!

Vallox Delico –kupumallistossa ovat nyt myös PTD AC ja KTD –mallit. Vallox PTD –mallit toimivat myös liesi- tai talotuulettimena yhdistämällä niihin uusi Vallox Kanavatuuletin.

Tehokas ja tyylikäs liesikupu

Nykyään suosittu avokeittiö on kodin keskipiste. Keittiössä ei ainoastaan valmisteta ruokaa, vaan siellä vietetään aikaa ja viihdytään. Keittiö- ja oleskelutilojen yhdistäminen asettaakin vaatimuksia myös keittiön visuaaliselle ja tekniselle toimivuudelle.

Liesikupu on yksi tärkeimmistä keittiön varusteista, sillä se poistaa ruuanlaitosta syntyneet käryt säilyttäen tilan raikkaana ja mukavana oleskelupaikkana. Toimivuuden lisäksi kuvun tulee kuitenkin sopia myös valittuihin keittiökalusteisiin ja toimia jopa design-elementtinä.

Vallox Delico -liesikupujen eleetön ja hillitty skandinaavinen design sopii vaativaan makuun. Kupu asennetaan keittiökaapistoon, jolloin se on saumaton osa keittiötä. Delico sulautuu saumattomaksi osaksi keittiötä jättäen näkyviin vain lasisen etupaneelin. Etupaneelista on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Tyylikkään designin ja erinomaisen kärynsieppauskyvyn ansiosta Vallox Delico on erinomainen valinta ruuanlaittoa rakastavalle.

Mallit eri kohteisiin

Käyttöominaisuuksiltaan kupu on erittäin laadukas: höyrynkeräysosa liukuu sulavasti ja vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävän. LED-valaistus on kuin tehty ruuanlaittajalle: tasainen ja häikäisemätön valo on tärkeää erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Alumiiniset rasvasuodattimet keräävät ruuanlaitosta syntyvän rasvan tehokkaasti. Etupaneelin kosketuspainikkeet on valaistu ja ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Uutta tyylikästä kupumallistoa on täydennetty PTD AC ja KTD –malleilla.
Nyt mallistossa on saatavilla neljä mallia:

  • Vallox Delico PTD AC sopii vaihtovirtapuhaltimella varustettujen huippuimureiden, Vallox-ilmanvaihtokoneiden ja ilmalämmityskoneiden ohjaukseen. Yhdistämällä kupu Vallox Kanavatuulettimeen, voidaan muodostaa liesi- tai talotuuletin.
  • Vallox Delico PTD EC sopii tasavirtapuhaltimilla varustettujen huippuimureiden ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen. Yhdistämällä kupu Vallox Kanavatuulettimeen, voidaan muodostaa liesi- tai talotuuletin.
  • Vallox Delico KTD sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin.
  • Vallox Delico KTD A sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Uudenlainen, asentajaystävällinen tapa asentaa!

Kuvun suunnittelussa on panostettu myös asennuksen helppouteen, mikä ilahduttaa erityisesti asennustyötä tekeviä. Vallox Delico -liesikupu kiinnitetään keittiökalusteiden sivulevyihin uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Ensin kuvun paikka mitoitetaan kiinnityslistojen avulla, sitten kiinnitetään listat keittiökalusteisiin. Vasta tämän jälkeen varsinainen kupu asennetaan liu´uttamalla paikoilleen. Näin vältytään kuvun turhalta kannattelulta asennus-ja kiinnitysvaiheessa. Loppuviimeistelynä säädetään etupaneeli samaan tasoon kalusteiden kanssa. Kuvun mukana tulevalla verhoilulistalla peitetään kuvun ja seinän väliin jäävä aukko.

Katso video kuvun asennuksesta:

 
Päivitetty
15.6.2021