Vallox Delico – rakkaudesta ruuanlaittoon!

Nykyään keittiössä ei ainoastaan valmisteta ruokaa, vaan siellä vietetään aikaa ruokaillen ja viihtyen. Liesikupu on yksi tärkeimmistä keittiön varusteista, sillä se poistaa ruuanlaitosta syntyneet käryt säilyttäen keittiön raikkaana ja mukavana oleskelupaikkana. Liesikupu on myös tärkeä keittiön design-elementti. Visuaalisuus korostuu etenkin asunnoissa, joissa keittiö ja olohuone ovat yhtä suurta tilaa.

Vallox Delico -liesikupujen eleetön ja hillitty skandinaavinen design sopii vaativaan makuun. Kupu asennetaan keittiökaapistoon, jolloin se on saumaton osa keittiötä. sulautuu saumattomaksi osaksi keittiötä jättäen näkyviin vain lasisen etupaneelin. Etupaneelista on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Tyylikkään designin ja erinomaisen kärynsieppauskyvyn ansiosta Vallox Delico on erinomainen valinta ruuanlaittoa rakastavalle.

Käyttöominaisuuksiltaan kupu on erittäin laadukas: höyrynkeräysosa liukuu sulavasti ja vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävän. LED-valaistus on kuin tehty ruuanlaittajalle: tasainen ja häikäisemätön valo on tärkeää erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Alumiiniset rasvasuodattimet keräävät ruuanlaitosta syntyvän rasvan tehokkaasti. Etupaneelin kosketuspainikkeet on valaistu ja ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Kuvusta on saatavilla kaksi mallia: Vallox Delico PTD EC sopii huippuimureiden ja tasavirtapuhaltimilla varustettujen Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen, kun taas Vallox Delico KTD A sopii Kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Uudenlainen, asentajaystävällinen tapa asentaa!

Kuvun suunnittelussa on panostettu myös asennuksen helppouteen, mikä ilahduttaa erityisesti asennustyötä tekeviä. Vallox Delico -liesikupu kiinnitetään keittiökalusteiden sivulevyihin uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Ensin kuvun paikka mitoitetaan kiinnityslistojen avulla, sitten kiinnitetään listat keittiökalusteisiin. Vasta tämän jälkeen varsinainen kupu asennetaan liu´uttamalla paikoilleen. Näin vältytään kuvun turhalta kannattelulta asennus-ja kiinnitysvaiheessa. Loppuviimeistelynä säädetään etupaneeli samaan tasoon kalusteiden kanssa. Kuvun mukana tulevalla verhoilulistalla peitetään kuvun ja seinän väliin jäävä aukko.

Katso video kuvun asennuksesta:

 
Päivitetty
14.8.2020