Kylpyhuoneen asennus- ja sisustustuotteet kätevästi samalta valmistajalta

Rakennusalan ammattilaiset ovat jo pitkään toivoneet kylpyhuoneisiin kokonaisratkaisua, jossa samalta valmistajalta löytyisivät tuotteet sekä asennus- että sisustuspuolelle. Korkealaatuisesta saniteettitekniikasta tunnettu Geberit on vastannut tähän tarpeeseen laajentamalla tuotevalikoimaansa kylpyhuonesisustukseen.

Kun kylpyhuoneen asennus- ja sisustuspuolen tuotteet tulevat samalta valmistajalta, voidaan varmistua niiden yhteensopivuudesta sekä helpottaa tilausta, asennusta ja huoltoa. Kuvat ovat uusista Geberit ONE -, Xeno²- ja Variform-mallistoista.Kun kylpyhuoneen asennus- ja sisustuspuolen tuotteet tulevat samalta valmistajalta, voidaan varmistua niiden yhteensopivuudesta sekä helpottaa tilausta, asennusta ja huoltoa. Kuvat ovat uusista Geberit ONE -, Xeno²- ja Variform-mallistoista.

Suomen markkinoille on tuotu tänä vuonna seitsemän uutta Geberitin kylpyhuonemallistoa, josta löytyvät tyyliltään yhteensopivat wc-istuimet, bideet, pesualtaat, peilit ja kylpyhuonekalusteet moneen eri makuun. Osa mallistoista on suunnattu yksityiskoteihin ja osa julkitiloihin.

Mallistot ovat nimeltään Citterio, Xeno², myDay, Acanto, Smyle, Variform ja Geberit ONE. Saman malliston vaihtoehdoista voi koostaa ilmeeltään yhtenäisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Profiilivetimien, push open -laatikoiden ja kevyesti liukuvien kiskojen ansiosta kalusteet ovat erittäin helppokäyttöisiä.

– Tyyliltään kaikki seitsemän mallistoa ovat modernin selkeälinjaisia. Niitä yhdistävät korkealaatuiset kosteudenkestävät materiaalit, käytännöllisyys ja helppo siivous, kertoo Geberit Oy:n markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Geberitillä on lähes 150 vuoden kokemus kylpyhuoneen saniteettitekniikasta. Samaa tietotaitoa on nyt käytetty hyödyksi esimerkiksi Geberit ONE -wc-istuimen huippuun hiotuissa yksityiskohdissa ja asennustekniikassa. Geberitillä on lähes 150 vuoden kokemus kylpyhuoneen saniteettitekniikasta. Samaa tietotaitoa on nyt käytetty hyödyksi esimerkiksi Geberit ONE -wc-istuimen huippuun hiotuissa yksityiskohdissa ja asennustekniikassa.

Siivouksen helppouteen ja hygieniaan on panostettu niin materiaaleissa kuin muotoilussakin. Pesualtaat sekä wc- ja bidee-istuimet ovat saatavilla myös erittäin sileällä KeraTect®-erikoislasitteella, joka helpottaa puhdistamista. Useimpien mallistojen wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree-malleja.

Geberitin laadukkaan saniteettitekniikan tapaan myös uudet wc-istuimet, pesualtaat ja kalusteet ovat helppoja asentaa, ja ne sopivat täydellisesti yhteen seinän takana olevien Geberit-tuotteiden kanssa.

 
Päivitetty
8.7.2020