Kylpyhuoneen asennus- ja sisustustuotteet kätevästi samalta toimittajalta

Rakennusalan ammattilaiset ovat jo pitkään toivoneet kylpyhuoneisiin kätevää kokonaisratkaisua, jossa samalta toimittajalta löytyisivät tuotteet ja palvelut sekä asennus- että sisustuspuolelle. Korkealaatuisesta saniteettitekniikasta tunnettu Geberit vastaa tähän tarpeeseen laajalla Geberit- ja IDO-brändien tuotevalikoimalla ja asiakaspalvelullaan, jolloin projektissa on mukana vain yksi luotettava yhteistyökumppani. Näin kylpyhuoneprojekti toteutuu vaivattomasti säästäen kustannuksia, aikaa ja riskejä.

Geberit on Euroopassa saniteettialan markkinajohtaja, jolla on lähes 150 vuoden kokemus kylpyhuoneen saniteettitekniikasta. Vuosien aikana hankittua tietotaitoa käytetään hyödyksi esimerkiksi tänä vuonna lanseeratun Geberit ONE -wc-istuimen huippuun hiotuissa yksityiskohdissa ja asennustekniikassa.Geberit on Euroopassa saniteettialan markkinajohtaja, jolla on lähes 150 vuoden kokemus kylpyhuoneen saniteettitekniikasta. Vuosien aikana hankittua tietotaitoa käytetään hyödyksi esimerkiksi tänä vuonna lanseeratun Geberit ONE -wc-istuimen huippuun hiotuissa yksityiskohdissa ja asennustekniikassa.

Kun kylpyhuoneen asennus- ja sisustuspuolen tuotteet tulevat samalta luotettavalta valmistajalta, voidaan varmistua tuotteiden yhteensopivuudesta sekä helpottaa tilausta, asennusta ja huoltoa. Geberitin tavoitteena on tukea mahdollisimman selkeän, yksinkertaisen ja riskittömän kylpyhuoneprojektin toteuttamista.

Lue lisää

Kuvat ovat uusista Geberit ONE -, Xeno²- ja Variform-mallistoista.Kuvat ovat uusista Geberit ONE -, Xeno²- ja Variform-mallistoista.

Seitsemän uutta kylpyhuonemallistoa 2020

Tänä vuonna Geberit-brändi lanseerasi seitsemän omaa kylpyhuonemallistoa, joista löytyvät tyyliltään yhteensopivat wc-istuimet, bideet, pesualtaat, peilit ja kylpyhuonekalusteet moneen eri makuun. Osa mallistoista on suunnattu yksityiskoteihin ja osa julkitiloihin.

Uudet mallistot ovat nimeltään Citterio, Xeno², myDay, Acanto, Smyle, Variform ja Geberit ONE. Saman malliston vaihtoehdoista voi koostaa ilmeeltään yhtenäisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Profiilivetimien, push open -laatikoiden ja kevyesti liukuvien kiskojen ansiosta kalusteet ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Siivouksen helppouteen ja hygieniaan on panostettu niin materiaaleissa kuin muotoilussakin. Pesualtaat sekä wc- ja bidee-istuimet ovat saatavilla myös erittäin sileällä KeraTect®-erikoislasitteella, joka helpottaa puhdistamista.
– Useimpien mallistojen wc-istuimet ovat hygieniaa lisääviä huuhtelukauluksettomia Rimfree-malleja. Lisäksi huuhtelupainikkeissamme löytyy vaihtoehtoja kosketusvapaaseen huuhteluun, kertoo Geberit Oy:n markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

IDO Elegant ja IDO Light ovat tyyliltään ajattomia kalustesarjoja, jotka sopivat erikokoisiin kylpyhuoneisiin.

IDO Elegant ja IDO Light ovat tyyliltään ajattomia kalustesarjoja, jotka sopivat erikokoisiin kylpyhuoneisiin.

IDOn kalusteet ja keramiikka ovat kotimaista laatua

IDOn tuotteet on suunniteltu juuri suomalaisiin kylpyhuoneisiin sopiviksi. Laajasta valikoimasta löytyy sopivat kalusteet, wc:t ja suihkut kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Kauniin ja modernin ulkonäön ohella malliston keskiössä ovat kylpyhuoneen toimivuus ja asiakkaan yksilölliset tarpeet.

IDOn valikoimassa on niin hygieenisyyttä kuin puhdistusta helpottavia tuotteita. Rimfree-wc-istuimet ja helppopuhdisteinen keramiikan Smart-lasite on uusi standardi saniteettimarkkinoilla. Hygieenisyyttä lisää myös Glow-lattia-wc-malleihin saatavilla oleva kosketusvapaa sensor-huuhtelupainike.

Geberit-kylpyhuonekuvasto

IDO-kuvastot

IDOn Glow 66 -seinä-wc asennettuna Geberit Duofix -seinä-wc-elementtiin. Kuva on Tuusulanasuntomessuilta.IDOn Glow 66 -seinä-wc asennettuna Geberit Duofix -seinä-wc-elementtiin. Kuva on Tuusulan
asuntomessuilta.
 
Päivitetty
9.12.2020