Zeckit-yrityshaku

Zeckit-palvelusta löytyvät osaajat ja nyt myös Luotettavat Kumppanit

Zeckit on Vastuu Groupin yritystietopalvelu- ja haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on palvelussa profiilisivu, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot, saadut asiakasarviot sekä tulkinta yrityksesi tilasta. Hankkimalla lisäksi maksullisen Zeckit Active -esitteen saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi entistä paremmin. Alta voit käydä tsekkaamassa, miltä yrityksesi profiili näyttää. Hae yritysprofiiliasi yrityksesi nimellä tai y-tunnuksella.

Yrityshaun avulla on näppärä tarkistaa esimerkiksi potentiaalisten yhteistyökumppanien tai alihankkijoiden tiedot ja taustat. Zeckit-palvelusta löytyy nyt myös Luotettava Kumppani -pikatarkistus, jonka avulla voi tarkistaa myös Luotettava Kumppani -yritysten tilaajavastuuraportin tilan. Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin palvelu, jonka avulla yritykset voivat automatisoida tilaajavastuutietojensa keräämisen ja toimittamisen työn tilaajille. Luotettava Kumppani -jäsenyys myös viestii muille yrityksille sekä kuluttajille, että haluat yrittäjänä toimia avoimesti ja rehdisti sekä hoitaa vastuusi yhteiskuntaa kohtaan.

Luotettava Kumppani -yritykset erottuvat Zeckit-haussa edukseen ja haun voi rajata koskemaan vain Luotettavia Kumppaneita. Luotettavien Kumppaneiden toiminta on läpinäkyvää, joten niistä on saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

Kokeile Zeckit-hakua:

Zeckit-palvelua hallinnoi ja siellä olevista tiedoista vastaa Vastuu Group.

www.zeckit.com

Haluaisitko yrityksesi mukaan? Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
24.6.2020