Rakennus- ja remontointiyrittäjä, erotu joukosta!

Miten bisneksilläsi pyyhkii? Kaipaisitko lisää potkua myyntiin tai enemmän näkyvyyttä verkossa? Kaipaatko sitä jotakin, minkä avulla voisit erottautua kilpailijoistasi? Vastuu Groupin palvelut tarjoavat sinulle ratkaisuja näihin kysymyksiin.

Näkyvyyttä yrityshaussa ja yhteistyökumppaneiden palveluissa

Zeckit on Vastuu Groupin yritystietopalvelu- ja haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on palvelussa profiilisivu, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot, saadut asiakasarviot sekä tulkinta yrityksesi tilasta. Täältä voit käydä tsekkaamassa, miltä yrityksesi profiili näyttää. Hae yritysprofiiliasi yrityksesi nimellä tai y-tunnuksella.

Enemmän kuin pelkkä yritysesite

Hankkimalla lisämaksullisen Zeckit Active -esitteen saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi entistä paremmin.

Yritysesitteellä tuot näppärästi esille yrityksesi tuotteita ja palveluita tai julkaiset vaikkapa yrityksesi referenssejä. Esitettä pääsee selaamaan paitsi Zeckit-palvelusta, myös muista Zeckit-tietoja näyttävissä palveluissa, esimerkiksi Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -raporttihausta, Eniron 0100100.fi:stä, Maaseudun Tulevaisuuden MT.fi:stä sekä Suomela.fi:stä. Laajan verkoston avulla asiakkaasi löytävät palveluittesi pariin monissa eri kanavissa.

Active-esitteen ostamalla saat myös lisätä yrityksellesi omia avainsanoja, toimipaikkoja ja logon Zeckit-hakuun. Näillä varmistat, että yrityksesi löydetään palvelusta, se erottuu joukosta ja tulee valituksi suuremmalla todennäköisyydellä.

Tule löydetyksi avainsanojen avulla

Lisäämällä palveluun oman yrityksesi palveluita kuvaavia hakusanoja erotut muista saman alan yrityksistä ja uudet asiakkaat löytävät sinun yrityksesi paremmin. Monet yritykset tarjoavat samoja peruspalveluja, mutta mieti, tarjoatko sinä jotakin erikoisosaamista, mitä asiakkaat voisivat tarvita. Esimerkiksi sähköyrityksellä tällainen erikoisosaaminen voisi olla valaistussuunnittelua 3D-mallinnuksena tai älyvalaistusta.

Luotettava Kumppani loistaa Zeckit-haussa

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin palvelu, jonka avulla yritykset voivat automatisoida tilaajavastuutietojensa keräämisen ja toimittamisen työn tilaajille. Luotettava Kumppani -jäsenyys myös viestii muille yrityksille sekä kuluttajille, että haluat yrittäjänä toimia avoimesti ja rehdisti sekä hoitaa vastuusi yhteiskuntaa kohtaan.

Luotettavat Kumppanit erottuvat myös Zeckit-haussa edukseen ja haun voi rajata koskemaan vain Luotettava Kumppani -yrityksiä. Haussa näkyvästä Luotettava Kumppani -tunnuksesta onkin tullut erityisesti rakentamisalan yrityksille statussymboli, jonka palveluun kuuluvat yritykset ylpeänä laittavat näkyville esimerkiksi yrityksensä autoihin, ikkunoihin ja nettisivustoille.

Luotettavista Kumppaneista on Zeckit-palvelussa saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin. Esimerkiksi vastuuvakuutus on tärkeä palvelun tilaajan kannalta, jotta hän voi huoletta luottaa siihen, että myös vahinkojen sattuessa yrityksesi pystyy hoitamaan homman kunnialla.

Zeckit hakee Vastuu Groupin palvelusta Luotettavien Kumppaneiden vero- ja työeläketiedot, joten palvelun käyttäjä näkee heti, että yrityksellä ei ole kertynyttä verovelkaa tai maksamattomia eläkemaksuja. Tämä tekee myös kuluttajien palveluhankinnoista turvallisempia, koska yrityksen toiminta on läpinäkyvää.
 

Vakuutuitko jo, kuinka timanttinen yhdistelmä Luotettava Kumppani ja Zeckit on?


Tutustu Zeckit Active -lisänäkyvyyteen ja ota se käyttöösi täällä.

Tutustu palveluun ja liity Luotettavaksi Kumppaniksi täällä.

Haluaisitko yrityksellesi lisänäkyvyyttä palveluun?

 
Päivitetty
25.6.2020