Miksi valita peltikatto? Entä miksi valita täysi palvelu saman katon alta?

Peltikatto on toimiva, kestävä ja edustava kattovaihtoehto kaikenlaisille rakennuksille. Kattopellit kestävät erinomaisesti niin auringon porotusta kuin pakkasen paukkumistakin, ja säännöllisesti huollettuna peltikatto kestää hyvänä useita vuosikymmeniä.

Miksi peltikatto?

Nykyaikaiset maalipinnoitteet säilyttävät värinsä ja kestävät katolle kohdistuvia rasituksia erittäin hyvin. Saatavilla on laaja skaala eri värejä sekä pinnoitteita matasta puolikiiltävään ja tilauksesta pystyy toimittamaan erikoisemmatkin värit.

Erilaisia profiilivaihtoehtoja löytyy klassisista konesaumasta ja aaltoprofiilista aina moderniin lukkosaumakatteeseen. Saneerauskohteissa pintansa pitää edelleen tiilikuvioprofiilit ja teollisuusrakentamisessa niin matalat kuin vähän korkeammatkin poimulevyt löytävät paikkansa sekä katoilta että julkisivuista. Katon viimeistelee laaja kattolistavalikoima, josta löytyy sopiva lista jokaiselle kattomallille. Tarvittaessa erikoislistat ovat mahdollisia mittatilaustyönä myös erikoisemmille katoille.

Pelti on monikäyttöinen kattomateriaali erilaisiin toteutuksiinPelti on monikäyttöinen kattomateriaali erilaisiin toteutuksiin

Rei´itetyt räystäsaluslevyt estävät tehokkaasti jyrsijöiden ja muiden tuholaisten pääsyn räystäiden kautta välikattoon estämättä räystäiden ilmankiertoa. Räystäsaluslevyjen etuja ovat nopea asennettavuus ja helppohoitoisuus. Siistit, värivalmiit profiloidut räystäsaluslevyt on pinnoitettu kestävällä ja helppohoitoisella takuupinnoitteella joka säilyy uudenveroisena vuosia ja vuosia.

Tukea ja ratkaisuja rakentamiseesi on mahdollista saada!

Metehe Oy on täyden palvelun kattotalo, jolta saat niin huippulaadukkaat peltikatot, kuin monipuoliset kattotarvikkeetkin. Palvelemme suoramyyntinä niin kuluttajia, yrityksiä kuin rakennusliikkeitäkin. Hankkimalla kaikki tarvitsemasi kattotuotteet suoraan Suomen sääolot tuntevalta, kotimaiselta katemateriaalin valmistajalta, tuotteiden yhteensopivuus on taattu ja sinun asiointisi on takuulla helppoa ja vaivatonta.

Kattoturvatuotteissa ja sadevesijärjestelmissä toimitamme korkeasta laadusta tunnettuja kotimaisia Piristeelin tuotteita. Valikoimastamme löytyvät lumiesteet, kattosillat ja tikastuotteet sekä puolipyöreät sadevesijärjestelmät.

Tämän takia kattotuotteillemme onkin saatavissa jopa 50 vuoden takuu!

Läpivientiosissa ja tuuletusputkissa tiiveyden takaa kotimaiset VILPE-tuotteet. Kaikki luonnollisesti samassa sävyssä kuin kattokin.


Valmistamme kattopellit yksityis- ja yritysasiakkaille aina tilaajan antamilla mitoilla. Kattopeltilevyt valmistetaan asiakkaan valitsemalla värillä ja profiilimallilla Lappeenrannan Joutsenossa Metehen maahantuomasta Tata Steelin raaka-aineesta.

Peltiset räystäsaluslevyt ovat helppohoitoisiaPeltiset räystäsaluslevyt ovat helppohoitoisia

Kokeneet myyjämme auttavat katemateriaalin ja kattotarvikkeiden valinnassa ja antavat ohjeita tuotteiden asennukseen.
 

Tuotteet toimitetaan joustavasti, nopeasti ja luotettavasti suoraan työmaalle. Yhdellä toimituksella toimitetaan kattoon kaikki tarvittava: teräskatteen, listat, kiinnitystarvikkeet, räystäsaluslevyt, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja läpiviennit!
Pienet ja isommatkin peltitilaukset ovat myös noudettavissa toimipisteistämme Lappeenrannasta, Järvenpäästä, Tampereelta, Seinäjoelta tai Oulusta.

Voit myös halutessasi jättää yhteydenottopyynnön

 
Päivitetty
25.5.2020