Odotetut Kiilto Pron maksuttomat webinaarikoulutukset ovat alkaneet!

Ota haltuun märkätilan määräykset ja hyväksytyt työtavat

Täydennyskoulutuksessa käydään läpi tuhti tietopaketti ajankohtaisia asioita kosteudenhallinnasta ja märkätilasta uudis- ja korjausrakentamisessa. Koulutus päivittää käyttöösi märkätilojen suunnitteluun ja märkätilatöiden valvontaan liittyviä uusia ja tärkeitä tietoja:

  • Märkätilasuunnittelun periaatteet ja käytännöt
  • Märkätilojen ohjeet ja määräykset
  • Hyväksytyt työtavat


Webinaarin aikana käsittellään aiheesta herääviä kysymyksiä.

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka vastaavat märkätilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta sekä rakennushankkeen kosteudenhallinnasta.

Koulutusta arvioi Eurofins Expert Sevices ja webinaari hyväksytään märkätilatöiden valvojien Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Ilmoittaudu koulutukseen:

Webinaari 4.6. Ilmoittaudu mukaan

Webinaari 18.6. Ilmoittaudu mukaan


Tutustu uusiin tiivistystuotteisiin ja ratkaisuihin rakenteiden tiivistyksiin

Kiilto Pro Sisäilma -webinaarissa tutustutaan Kiilto Pro tiivistystuoteperheen uusiin tuotteisiin sekä niihin liittyviin suunnittelumateriaaleihin. Webinaarissa kerrotaan tuoteominaisuuksista ja siitä, millaista materiaalia voidaan hyödyntää suunnittelun ja valvonnan tehostamiseksi sisäilmahankkeissa. Webinaarin asiantuntijaosuudesta vastaa Kiillon rakentamisen liiketoiminnan päällikkö tt Petri Heljo. 

Webinaarin tavoitteena on päivittää rakenteiden tiivistykseen ja kapselointiin liittyviä tuotetietoja ja kertoa siitä, miten Kiilto voi olla mukana sisäilmahankkeessa eri elinkaaren vaiheissa.

Webinaari soveltuu asiantuntijoille, jotka toimivat rakenteiden tiivistyksiin ja sisäilman laatuun liittyvissä rakennushankkeissa.

Ilmoittaudu koulutukseen:

Webinaari 12.6. Ilmoittaudu mukaan

Webinaari 24.6. Ilmoittaudu mukaan


 
Päivitetty
6.5.2020