Haluatko itsellesi uuden uran?
Hae mukaan, viiden kuukauden koulutuksella uusi ammatti!

Rakentaminen on Suomessa voimakasta ja se ei lopu, joten rakennustyömailla eri puolella Suomea tarvitaan kestäviä raaka-aineita, joista rakentaa. Koska rakentamisessa tarvitaan kiviaineksia ja alan teollisuudessa ammattitaitoisia osaajia, tarjoaa nyt Rudus mahdollisuuden kouluttautua murskaamotyöntekijäksi ja aloittaa näin uusi ura kiviainesasemilla eri puolilla Suomea.

Haluaisitko liittyä murskaamotyöntekijöiden ammattitaitoiseen joukkoon?Haluaisitko liittyä murskaamotyöntekijöiden ammattitaitoiseen joukkoon?

Minustako murskaamotyöntekijäksi?

Ruduksen eri kiviainesasemilla työskentelevät murskaamotekijät tekevät raskasta ruumiillista työtä, joka vaatii myös osaamista ja valmiutta reissutyöhön. Työ on kuitenkin antoisaa ja tulevaisuus valoisaa, sillä kiviaineksia Suomen rakennusteollisuus tarvitsee aina – työllistymisesi on siis taattu.

Kiviainesasemista on vuosien myötä, soravarantojen supistuessa, tullut enemmän tuotantolaitoksia, joissa käytetään enenevässä määrin elektroniikkaa sekä tietotekniikkaa. Kuten monilla muillakin aloilla, myös kiviainesasemilla murskaamotyöntekijöiden keski-ikä nousee ja uusia ammattilaisia tarvitaan täydentämään riviä.

Uusi ammatti rekrykoulutuksen avulla

Ruduksen uudella rekrykoulutuksella halutaan tarjota mahdollisuus hankkia työpaikka murskaamotyöntekijänä ilman aiempaa kokemusta alalta. Rekrykoulutus on kestoltaan 5 kuukautta. Haku itse koulutukseen on käynnissä 14.5. asti ja itse koulutus alkaa kesäkuussa 2020. Lähiopetus järjestetään Helsingissä muutamassa parin viikon jaksossa. Työharjoittelu toteutuu eri puolilla Suomea.

Koulutuksen jälkeen osaat:

  • Valmistaa annettujen laatuvaatimusten mukaisia kiviaineksia
  • Suoriudut itsenäisesti murskaamon työtehtävistä

Koulutus antaa laaja-alaiset perustiedot murskaustyöstä.
Maarakennusalan ammattitutkinnon voit suorittaa muutaman vuoden ammatissa työskentelyn jälkeen.

Kenelle rekrykoulutus sopii?

Rekrykoulutuksessa on kyseessä työvoimakoulutus, ja se on kohdennettu työttömille työnhakijoille tai henkilöille, jotka ovat työttömyysuhan alla. Esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö ovat tervetulleita hakemaan koulutukseen. Koulutus itsessään on osallistujille maksuton.

Mitä sinulta vaaditaan:

  • Vähintään 20 vuoden ikää
  • B-ajokortti

Rudus ei hae koulutukseen valmiita osaajia, vaan alalle halutaan hakea ja kouluttaa uusia ammattilaisia, joilla on tähtäimessään vakituinen, pitkäaikainen työpaikka.

Ruduksen rekrykoulutus toteutetaan yhteistyössä Taitotalon ja Swerockin kanssa.

Lisää tietoa koulutuksesta löydät täältä. Hae rohkeasti mukaan!

Kouluttaudu murskaajaksi

Rudus Prossa murskamiesten kokemuksia työstään Ruduksella
Läpi harmaan kiven
 
Päivitetty
24.4.2020