Julkisivut kerralla kuntoon

Julkisivu on rakennuksen näkyvin osa, johon panostamalla rakennuksesta saadaan tyylikäs ja edustava käyntikortti yritykselle kuin yritykselle. Oli kyseessä uudis- tai saneerauskohde, patentoidulla Metehe Concertolla uudistat julkisivun nopeasti, tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti.

Concerttoa on saatavilla myös rei'itettynä Concertto Acustona.Concerttoa on saatavilla myös rei'itettynä Concertto Acustona.

Metehe Concertto -tuotteet erilaisine sovelluksineen tarjoavat yksilöllisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja rakennusten ulko- ja sisätilojen sekä sisäkattojen pintamateriaaleiksi. Concerton laajasti patentoitu valmistusmenetelmä tarjoaa merkittäviä etuja rakennussuunnittelussa, asennusnopeudessa sekä visuaalisessa lopputuloksessa.

Rakennussuunnittelussa etua saa Concerton portaattomasta pituussäädöstä, joka pienentää materiaalihukan minimiin. Kohde voidaan siis helposti suunnitella niin, että julkisivut ovat yhtenevät tai että jokainen julkisivu on räätälöity mitoitukseltaan erilaiseksi, ja silti pysyä hyvin pienessä hukkaprosentissa.

Asennusnopeuden etuna on luonnollisesti edullisemmat asennuskustannukset.

Tuoteversioita yhdistämällä saadaan julkisivuun elävyyttä.Tuoteversioita yhdistämällä saadaan julkisivuun elävyyttä.
Metehe Concertto ja Concertto Vivo.Metehe Concertto ja Concertto Vivo.

Yhdessä Concertto-julkisivulevyssä on useita neliön tai suorakaiteen muotoisia kohokuvioisia ruutuja. Eri tuoteversioiden ruutuleveydet ovat vakioita ja ruutupituus on vapaasti valittavissa portaattomasti raja-arvojen väliltä (300 – 1200 mm). Concertto-levyjen hyötyleveys on aina 1200 mm ja vapaasti valittava hyötypituus 300 – 3200 mm. Yhdessä tuotelevyssä olevien ruutujen pituus on aina sama.

Concertto Max, ruutukoko 600 x 1200 mm.Concertto Max, ruutukoko 600 x 1200 mm.
Pulverimaalattuna käytössä on lähestulkoon rajaton määrä erikoissävyjä.Pulverimaalattuna käytössä on lähestulkoon rajaton määrä erikoissävyjä.

Julkisivulevyssä on vähän leikkausreunoja, eikä lainkaan likaa kerääviä suoria tasopintoja. Concertto-julkisivu on itsessään tiivis eikä vaadi erillisiä sadetakkipeltejä.

Materiaalina käytetään 1,0 mm kuumasinkittyä terästä, joko maalipinnoitettuna tai pulverimaalattuna. Laaja valikoima varastovärejä mahdollistaa nopeat toimitukset. Isompiin projekteihin raaka-aine-erä on mahdollista pinnoittaa haluttuun värisävyyn. Pienemmissä kohteissa voidaan käyttää pulverimaalausta, jonka ansiosta asiakkaalla on saatavilla lähestulkoon rajaton määrä erikoissävyjä.

Acusto 30 % rei'iytyksellä ei lasketa kerrosalaan.Acusto 30 % rei'iytyksellä ei lasketa kerrosalaan.

Concerttolevyt ovat identtisiä ja voidaan asentaa joko vaakaan tai pystyyn. Kiinnitysalustana voidaan käyttää teräsrankaa tai puukoolausta. Tuote on mahdollista asentaa myös kaareville pinnoille. Tuotelevyt kiinnitetään taustarakenteeseen aina levyn värisillä ruuveilla.

Concerton tyypillisimpiä käyttökohteita ovat julkiset rakennukset, liikerakennukset sekä teollisuusrakennukset ja hallit.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa ratkaisusta? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella!

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
10.4.2020