Rudus - Betoni

Betoni on rakennusaineena kestävä, tiivis ja luja materiaali. Betonin toimittajan ja rakennesuunnittelijan tiivis yhteistyö takaa laadukkaan betonirakentamisen, kun suunnittelu, oikea betonilaatu ja töiden toteutus huomioidaan jo projektin alussa.

Ruduksella betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu palvelemaan asiakkaita varmasti ja vastuullisesti. Ruduksen monipuolisella kalustolla betonin käsittely ja siirto helpottuu haastavissakin työmaaolosuhteissa. Uutena vaihtoehtona on ympäristöystävällinen hybridipumppuauto, jolla koko valutapahtuma voidaan toimittaa ympäristöä säästäen.

Tuotteet >>

Ruduksen LUX-lattiabetonilla näyttävä design-lattia

Ruduksen kehittämä uusi ratkaisu vaativiin betonilattioihin on LUX-lattiabetoni. LUX-lattiabetoni kutistuu kuivuessaan erityisen vähän, mikä on hyvä ominaisuus varsinkin laajoissa lattiapinnoissa. LUX-lattiabetonilla saadaan edustava ja yhtenäinen lattiapinta.

Rudus LUX-lattiabetoni >>

Betonirakenteiden ennakkolaskelmiin sekä lujuuden seurantaan:

BetoPlus-palvelua voidaan hyödyntää betonitöiden ennakkosuunnittelussa sekä rakennusvaiheessa. Palvelun avulla voidaan arvioida betonirakenteiden lujuuden- ja lämmönkehitystä erilaisissa valuolosuhteissa jo ennen valua.

BetoPlus >>

Betonialan koulutusta ammattilaisille:

Betoniakatemian™ betonikouluissa pureudutaan käytännön betonityöhön, betonin ominaisuuksiin, valuolosuhteisiin sekä haasteisiin työmailla. *)
Koulutukset >>
*) Koulutukset on peruttu toistaiseksi vallitsevan koronatilanteen takia.

Kun tarvitset betonia:

Betonilaskurin avulla voit laskea Betonikaupassa myytävien tuotteiden määrät.
Betonilaskuri >>

Betonia voit ostaa myös verkkokaupasta
(Toimii pääkaupunkiseudulla)
Betonikauppa >>

Pyydä tarjous >>

Yhteystiedot >>

 
Päivitetty
25.5.2020