Tehokas ilmanvaihtokone liesikuvulla

Keittiöasenteisella koneella huoneistokohtainen ilmanvaihto on kätevä toteuttaa jopa miniasuntoon. Kun ilmanvaihtokone on integroitu keittiökaapistoon keittiön kodinkoneiden tapaan, on se tyylikkäästi poissa silmistä – mutta aina helposti käytettävissä ja huollettavissa.

Hiljainen, paloturvallinen ja energiatehokas

Valloxin uutuudessa Vallox 51K MV, yhdistyy ilmanvaihdon ja lieden kärynpoisto. Ilmanvaihtokoneen sijoittaminen keittiöön on käytännöllinen ja tilankäytöllisesti tehokas ratkaisu erityisesti pienissä asunnoissa. Enää ilmanvaihtokoneelle ei tarvitse varata erikseen tilaa esimerkiksi kylpyhuoneesta, joka saattaa olla turhan ahdas.

Keittiökaapistoon huomaamattomasti sulautuvan liesikuvun etupaneelin kautta ilmanvaihdon ohjaus on helppoa. Asukas voi säätää ilmanvaihtoa itse tai antaa sisäänrakennetun kosteusanturin hoitaa tehonsäädön automaattisesti. Sisäänrakennetun kosteusanturin lisäksi tarvittavaa ilmanvaihtoa voidaan säätää automaattisesti myös lisävarusteina saatavien hiilidioksidi-, kosteus- tai Voc-anturin (ilmanlaatuanturi) avulla. Tällöin ilmanvaihto säilyy optimaalisena asunnon ollessa tyhjilläänkin. Viikkokello-toiminnolla voit luoda juuri omaan elämänrytmiisi sopivan ilmanvaihto-ohjelman.

Vallox 51K MV on mahdollista liittää myös taloautomaatiojärjestelmiin tai maksuttomaan MyVallox Cloud –pilvipalveluun. Niiden ansiosta koneiden säätö onnistuu myös etäyhteydellä.

Vallox 51K MV sopii pieniin, max. 75 m2, asuntoihin. Keittiötiloihin sijoitettavan koneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota koneen ääniteknisiin ominaisuuksiin. Koneen energialuokitus on A, lisäanturilla varustettuna jopa A+. Myös liesikuvun poistoilma kulkee lämmöntalteenottokennon kautta ja sen lämpöenergia otetaan talteen. Metallirakenteisena Vallox 51K MV on paloturvallinen ilmanvaihtoratkaisu keittiöasennukseen.

Vallox 51K MV on saatavilla sekä valkoisella että ruostumattoman teräksen värisellä standardimitoitetulla (600 mm) liesikuvulla. Pelkistetyssä kuvussa ei ole ollenkaan lasia ja se on helppo pitää puhtaana tasaisen, kosketuskytkimillä varustetun ohjauspaneelin ansiosta. Huollettavuuutta parantaa myös kokonaisena irroitettava sähkökokoonpano.

Lataa esite >>

Valloxilta saat tarvittavat tiedostot suunnitteluun ja asennukseen

Tiesithän, että Valloxin sivuilta saat ladattu ilmanvaihtokoneiden BIM-mallit veloituksetta Revitille ja AutoCADille, MagiCADille löytyy tuki. Lataa täältä >>

Suunnittelutiedot ja dwg-kuvat voit ladata täältä >>


Aidosti kotimainen

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva erityisesti asumisen ilmanvaihtoon keskittynyt yritys. Se on ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä, joka on huolehtinut kotiemme raikkaudesta jo lähes 50 vuotta. Suomessa suunniteltuihin ja valmistettuihin Vallox-tuotteisiin saa teknistä tukea ja varaosia niiden koko elinkaaren ajan. Rekisteröimällä Vallox 51K MV-koneet pilvipalveluun myös Valloxin tekninen tuki voi käyttäjän luvalla olla niihin etäyhteydessä.
 
Päivitetty
26.11.2019