Ohuemmalla seinäratkaisulla lisää huoneneliöitä

Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. huoneistojen väliset seinärakenteet ohuempina ja selkeästi paremmilla ominaisuuksilla. Mistä siis on kyse?

Habito® SlimWall saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon 55 dB sekä palonkeston EI90.Habito® SlimWall saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon 55 dB sekä palonkeston EI90.

Uudenlainen ratkaisu

Habito® SlimWall on Gyprocin kehittämä seinäratkaisu, joka on perinteistä seinärakennetta 50 mm kapeampi. Huolimatta ohuudestaan, täyttää se yleisesti seinärakenteille asetetut tekniset ominaisuudet. Järjestelmä parantaa palo- ja ääniteknisiä ominaisuuksia sekä iskunkestävyyttä, ripustettavuutta ja jäykkyyttä. Habito® SlimWall saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon 55 dB sekä palonkeston EI90. Lisäksi SlimWall täyttää Finanssialan murtosuojeluohjeen, luokan 2, vaatimukset. Järjestelmällä toteutettavan seinän maksimikorkeus on 3 000 mm.

Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. huoneistojen väliset seinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin huoneistoneliöiden määrää.Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. huoneistojen väliset seinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin huoneistoneliöiden määrää.

Mitä hyötyä on ohuemmasta seinäratkaisusta?

Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. huoneistojen väliset seinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin huoneistoneliöiden määrää. SlimWall-seinärakenteessa käytettävät Habito-levyt antavat kestävyyttä sekä vapautta sisustuksellisissa ratkaisuissa, lisäksi reunaohennettu sekä vaaleapintainen levy on helppo saumata ja pinnoittaa halutulla materiaalilla.

Mistä seinäratkaisu koostuu?

Habito® SlimWall -seinärakenne koostuu levyverhouksena käytettävästä, erittäin lujasta Gyproc Habito -levystä, Gypsteel SLIM-rankarakenteesta sekä ISOVER SLIM 45 mm + 45 mm -eristeestä. Rakenne on hyvin yksinkertainen ja kokonaisuutena tarjoaa loistavan vaihtoehdon useisiin kohteisiin.

Gyproc Habito:
Gyproc Habito on erityisen luja rakennuslevy, jonka ripustuslujuus sekä iskunkestävyys on omaa luokkaansa. Habito nimittäin kestää yhden tavallisen puuruuvin varassa jopa 40 kg ripustuskuorman. Kipsikartonkilevyjen joukosta Habitolla on kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti. Verrattaessa perinteistä kipsilevyä Habitoon, on Habiton iskunkestävyys jopa 10-kertainen. Lisätietoa Habitosta.

Gypsteel rangat:
Kevyiden ja tukevien teräsohutlevyrankojen etuna ovat mittatarkkuus, elämättömyys sekä suoruus. Puurankaa huomattavasti kevyempi teräsranka on helppo asentaa – profiilit vain kierretään paikoilleen. Rangoissa olevan pintastuktuurin luonnollisen kitkan ansiosta rangat pysyvät asennusaikana paikoillaan ilman erillistä kiinnitystä, näin teräsrankojen säätömahdollisuus oikealle paikalleen säilyy pidempään.

Tietoja järjestelmästä:

  • Järjestelmä on testattu ja hyväksytty murronsuojaseinä. Täyttää SSF 1047 luokka 2 vaatimukset. Sertifikaatin nro Eurofins, report No EUFI29-1900132-T1
  • Koostuu Slim -ratkaisua varten räätälöidyistä tuotteista, kuten normaalia rankaa kapeammasta Gypsteel SLIM -rangasta.
  • Paremmat tekniset ominaisuudet verrattuna perinteiseen seinäratkaisuun (palo, ääni, iskunkestävyys, ripustettavuus ja jäykkyys)
  • Gyproc Järjestelmätakuu takaa, että Gyproc-tuotteet, kuten Gyproc Habito-levy ja muut Gyprocin ohjeistamat rakennekokonaisuudet ovat yhteensopivia. Gyproc järjestelmätakuu kattaa Gyproc Käsikirjan mukaiset rakennejärjestelmät 5 vuotta rakennuskohteen vastaanottotarkastuksesta. Habito-levyn kanssa yhteensopivia Gyproc-tuotteita ovat esimerkiksi Gypsteel-rangat, Gyproc-ruuvit ja Gyproc-saumaustarvikkeet.


Aiheesta lisää tietoa löydät täältä


 
Päivitetty
31.10.2019