Ilmoitus jätetty 28.12.2018 08:57

ilmoittaja: Armi Salo-Tamminen, HELSINKI

Vuokraan Helsingin Etelä-Haagassa hyvien kulkuyhteyksien varrella omistamaani liiketilaa osoitteessa Vanha viertotie 18 esim. kokous- ja koulutuskäyttöön edullisella tuntiveloituksella. Tila soveltuu 20 – 30 hengen kokouksiin. Pöydät ovat järjesteltävissä U-muotoon 12 hengelle tai luokkamuotoon 25 hengelle. Irtotuoleilla istumapaikkoja saadaan järjestettyä noin 40 henkilölle.
Minimiveloitus on 50 €/2 h, 75 €/3 h ja 100 €/4 h (ALV 0 %). Seuraavilta tunneilta veloitus on 20 €/tunti. Säännöllisin välein toistuvasta kokopäivän mittaisesta vuokrauksesta voidaan sopia erikoishinta.
Vuokrattavaan tilaan kuuluu kokoustila sekä apukeittiö ja WC, joiden pinta-ala on yhteensä n. 60 m2. Apukeittiössä on käytettävissä kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä jääkaappi ja pakastearkku omien tarjoilujen järjestämiseen. Vuokraan sisältyy kokoustekniikka sekä kahvi-, ruokailu- ja tarjoiluastiastot. Juhliin (esim. pikkujoulut, asiakastilaisuudet, synttärit, jne.) on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat. Kahvitarjoilun voi tilata oheispalveluna lisämaksua vastaan. Kävelyetäisyydellä on useita ruokaravintoloita koko päivän mittaisia tilaisuuksia ajatellen ja kokoustilaan voi hakea ruoka-annoksia myös naapurina toimivasta kiinalaisesta ravintolasta tai tilata pizzat lähistön pizzerioista.

Hinta: 25,00 €

Yhteystiedot

Kirjaudu tai liity jäseneksi nähdäksesi ilmoittajan yhteystiedot
Ilmoittajalle esitetyt kysymykset


Päivitetty 19.01.2019 09.08.58Takaisin