UPM ProFi komposiittiterassit

Tasalaatuinen ja helppohoitoinen komposiittilauta tekee terassista siistin ja tyylikkään. Siitä ei myöskään irtoa tikkuja jalkoihin ja pinta on miellyttävän tuntuinen. Ja mikä parasta, komposiitista tehty terassi on pitkäikäinen ja huoltovapaa. Myöskään värien haalistumista ei tarvitse pelätä, koska se on vähäistä Suomen sääolosuhteet huomioon ottaen.

Komposiittilaudasta valmistettu terassi kestää elämää ja on äärimmäisen hyvä valinta yksityiskäyttöön. UPM ProFi tarjoaa Piazza One-komposiittilaudalle jopa 25 vuoden takuun yksityiskäytössä.

UPM ProFi-tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan Saksassa UPM:n omalla tehtaalla. Piazza One-komposiittilaudat sisältävät jopa 75 % kierrätysmateriaaleja, joten tuotteet edistävät kestävää kehitystä tarkoin laatustandardein.

Terassit

Tutustu tuotteisiin lataamalla esite tai katso ideoita valmiista terasseista. Voit myös suunnitella terassin itse kokeilemalla suunnittelutyökalua.

Tilaa näyte

Tilaa veloituksetta komposiittiterassinäyte suoraan kotiisi tai toimistolle.

Tuotteet


Mitä on komposiitti?

Korkealaatuisen komposiitin kuidut tuovat komposiittiin vahvuutta, kovuutta ja luonnollisen tunnun, ja muovi sitoo kuidut ja suojaa niitä säältä. Laadukkaissa komposiittiterasseissa on lisäksi UV-suoja-aineita, korkealaatuisia väripigmenttejä sekä muita ainesosia, jotka parantavat materiaalin kestävyyttä.

Referenssitarinoita


Terassitietoa ammattilaisille

Laadukas komposiittiterassi ammattilaisille. UPM ProFin asiakastuki on apunasi, koskipa kysymyksesi uusimpia tuotetietoja, asennusohjeita, referenssikuvia, oman terassisi suunnittelua tai mittavampia projekteja.

Löydä lähin jälleenmyyjä ja asentaja

Voit hakea kirjoittamalla osoitteen ja kaupungin tai antamalla haun tunnistaa sijaintisi automaattisesti.

Tai asenna itse


Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset