Biopuhdistaja jätevesille

Kiinteistön sijaitessa alle 100 metrin päässä vesistöstä tai pohjavesialueella, jätevesijärjestelmä on lain mukaan uusittava 31.10.2019 mennessä. 

Biopuhdistaja puhdistaa WC-vesiä lukuun ottamatta kaikki jätevedet. Tarkasti suunnitellun rakenteen ansiosta harmaat vedet  puhdistetaan yhdessä säiliössä ilman saostussäiliöitä tai erillistä kenttää. Biopuhdistajan asennus on helppoa ja  se vie tilaa vain alle kaksi neliötä. 

Biopuhdistaja sopii omakotitalon tai mökin harmaille vesille. Pitkäikäiset ja huolettomat Vestellin puhdistusratkaisut ovat ympäristöteko. Biopuhdistaja on loistanut kaikissa testeissä ja se täyttää korkeimmat puhdistusvaatimukset vuodenajasta riippumatta. Tuotteet saivat lisäksi parhaat arviot käyttäjäkokemusten perusteella (lähde: MAVEKE-hanke). Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota muun muassa asennuksen helppouteen, erinomaiseen puhdistustehoon, käyttömukavuuteen, positiivisiin ympäristövaikutuksiin sekä maltillisiin kustannuksiin.Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen

Biopuhdistaja on jatkuvatoiminen harmaavesipuhdistaja. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: toiminta perustuu jäteveden ilmastamiseen, jota tehostetaan biologisella puhdistamisella. Biomoduulien pinnalle kertyvä biokerros vahvistaa jätevedessä olevien ravinteiden puhdistamisprosessia.

Erinomainen puhdistustulos

Biopuhdistaja soveltuu jätevesiratkaisuksi myös ankarimman vaatimustason kohteisiin ja on hyväksytty kaikissa Suomen kunnissa.

Käyttö ja investointikustannukset

Ainoat käyttö- ja huoltokustannukset ovat lietetyhjennys kerran vuodessa sekä n. 4 €/kk sähköä kuluttava ilmapuhallin. Tuotteen asennus on äärimmäisen helppoa: biopuhdistaja ei vaadi peräänsä kenttää, joten jo asennusvaiheessa säästyy suurilta kaivuutöiltä.

Biopuhdistaja 3, 1-6 hengelle


Biopuhdistaja 4, 1-10 hengelle


Asiakkaiden kokemuksia


Suunnittelijat


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvääTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Vestelli Biopuhdistaja 3 & 4
Vestelli Biopuhdistaja 1
Vestelli Biopuhdistaja 2
Vestelli BioKube Pluto ja Venus