Biopuhdistaja jätevesille

Vestelliltä saat täydelliset jätevesiratkaisut niin mökeille kuin omakotitaloasumiseen. Tuotteet ovat ymparistöystävällisiä ja ovat läpäisseet tiukimmatkin testit. Biopuhdistaja-tuotesarja on tarkoitettu harmaille jätevesille. Biopuhdistaja-tuotteita löytyy yhden hengen mökkikäytöstä aina usean sadan hengen järjestelmiin saakka. Biopuhdistaja-tuotteet ovat markkinoiden eniten testattuja, voittaneet puolueettoman käyttäjätutkimuksen ja saavuttavat korkeimmat puhdistustasot.

Vestellin Umpisäiliöt ovat laadukkaita ja kestäviä säiliöitä 10 vuoden materiaali- ja tiiveystakuulla. Umpisäiliöiden tilavuus on optimoitu yleisimmän loka-auton säiliökoon mukaan. Säiliöt ovat tarkasti suunnitellun kapselirakenteensa ansioista erittäin vahvoja.

BioKube-tuotesarja soveltuu kaikille jätevesille. BioKube-tuotteita valmistetaan yhden hengen omakotitalokäytöstä aina usean sadan hengen kyläjärjestelmiin saakka. BioKube-tuotteet ovat ainoana kaikkien jätevesien pienpuhdistamona läpäisseet 6kk pysäytystestin.

Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen

Biopuhdistaja on jatkuvatoiminen harmaavesipuhdistaja. Sen toiminta perustuu jäteveden ilmastamiseen, jota tehostetaan biologisella puhdistamisella. Biomoduulien pinnalle kertyvä biokerros vahvistaa jätevedessä olevien ravinteiden puhdistamisprosessia.

Erinomainen puhdistustulos

Biopuhdistaja soveltuu jätevesiratkaisuksi myös ankarimman vaatimustason kohteisiin ja on hyväksytty kaikissa Suomen kunnissa.

Käyttö ja investointikustannukset

Ainoat käyttö- ja huoltokustannukset ovat lietetyhjennys kerran vuodessa sekä n. 4 €/kk sähköä kuluttava ilmapuhallin. Tuotteen asennus on äärimmäisen helppoa: biopuhdistaja ei vaadi peräänsä kenttää, joten jo asennusvaiheessa säästyy suurilta kaivuutöiltä.

Biopuhdistaja 1, mökin tai saunan kantovesille


Biopuhdistaja 2, mökin painevesille


Biopuhdistaja 3, 1-6 hengelle


Biopuhdistaja 4, 1-10 hengelle


Umpisäiliöt WC-jätevesille omakotitaloissa ja kesämökeillä


Kaikille jätevesille

Kompaktit ja tehokkaat puhdistusjärjestelmät talouden kaikille jätevesille. Tiukimmatkin vaatimukset täyttävä patentoitu teknologia sekä mallit ja kokovaihtoehdot kiinteistöjen erilaisiin tarpeisiin.

Asiakkaiden kokemuksia

Voit tutustua asiakkaiden kokemuksiin tuotteittain.

Suunnittelijat

Lisätietoa tuotteista ja tuotedokumentit löytyvät suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää