TAKAISIN

Nyt haetaan talvityövaatteiden ja turvakenkien testaajia – Oletko se sinä?
Testausjakso 3.–23.10.2022

Julkaistu: 29.8.2022

Ammattilainen, tarvitsetko talvivaatteita sekä turvakenkiä työssäsi? Oletko myös innokas kirjoittaja ja valokuvaaja? Etsimme kolmea ammattilaista, jotka pääsevät testaamaan IKH:n Patron-talvityövaatetusta sekä Sievin turvajalkineita ja raportoimaan käyttökokemuksistaan.

Päivitys 20.9.2022
KIITOS kaikille osallistujille. Testaajat on nyt valittu.

IKH:n ja Sievin käyttäjäkokemuskampanja talvityövaatteille hakee ammattilaisia testaamaan IKH:n Patron-talvityövaatteita ja Sievin turvajalkineita.IKH:n ja Sievin käyttäjäkokemuskampanja talvityövaatteille hakee ammattilaisia testaamaan IKH:n Patron-talvityövaatteita ja Sievin turvajalkineita.

Hakijoiden joukosta valikoimme kolme henkilöä, jotka saavat veloituksetta omakseen Patronin talvityötakin (139 €) ja -housut (129 €) sekä Sievin turvakengät.

Talvivaatteille tarvitaan talviset olosuhteet, joten testaus suoritetaan sään sallimissa rajoissa.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva hakemus ja kerro meille, millaiseen työhön tarvitsisit työvaatteet sekä turvajalkineet. Hakijoiden joukosta valitsemme 3 henkilöä, jotka saavat veloituksetta omakseen työvaatesetin ja yhden parin turvajalkineita. Valituilta henkilöiltä edellytämme vastavuoroisesti yhtä kattavaa kuvallista raporttia testattavista tuotteista – miten ne toimivat erilaisissa tehtävissä ja käyttötarkoituksissa. Raportit julkaistaan Rakentaja.fi- ja Rakentaja PRO -sivustoilla.

Laadi hakemus huolella. Puutteellisia hakemuksia emme huomioi. Hyvin täytetyllä hakemuksella osoitat myös kirjoitus- ja kuvaustaitosi, joilla on valinnan kannalta olennainen merkitys. Huomioithan, että testissä on talvityövaatteet. Testausjakso on 3.-23.10.2022.

Hakijalta edellytämme

  • sujuvaa kirjallista kerrontaa ja valokuvaustaitoja.
  • kokemusten raportointia yhteensä yhdessä (1) kuvallisessa raportissa (aiheet ja materiaalien toimitusaikataulu toimitetaan valituille).
  • raporttia, joka sisältää tekstiä vähintään 3 500 merkkiä (sis. välilyönnit) sekä vähintään 4 laadukasta ja monipuolista valokuvaa (koko minimissään 1920 x 1080 px).
  • työtehtäviä, jotka soveltuvat työvaatteiden ja turvajalkineiden käyttötarkoitukseen.

Hakuaika päättyy 11.9.2022. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Näitä tuotteita pääset testaamaan

Talvityötakki

Patron Talvitakki Anton FL.KELT/MUSTA LK2

Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä, takaa pidennetty takki, jossa teipatut saumat ja tikkivuori. Vanun paksuus 150 g/m².

  • EN ISO 20471:2013 luokka 2
  • EN 343:2019 vedenpitävyysluokka 4, hengittävyysluokka 1, vedenpitävyysluokka saumat 4

Saatavilla olevat koot: XXS–5XL

          

Patron Talvitakki Amber FL.KELT/MUSTA LK2

Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä, takaa pidennetty takki, jossa teipatut saumat ja tikkivuori. Vanun paksuus 150 g/m².

  • EN ISO 20471:2013 luokka 2
  • EN 343:2019 vedenpitävyysluokka 4, hengittävyysluokka 1, vedenpitävyysluokka saumat 4
Saatavilla olevat koot: XXS–2XL

Talvityöhousut

Patron Talvihousut Austin FL.KELT/MUSTA LK1

Veden- ja tuulenpitävät, hengittävät housut, joissa teipatut saumat ja tikkivuori. Vanun paksuus 120 g/m². Housuissa on korotettu vyötärö sekä irroitettavat olkaimet. 

  • EN ISO 20471:2013 luokka 1
  • EN 343:2019 vedenpitävyysluokka 4, hengittävyysluokka 1, vedenpitävyysluokka saumat 4

Saatavilla olevat koot sopivat sekä miesten että naisten käyttöön: XXS–5XL, D96–D120.

          

Turvakengät

MGuard RollerH XL+ S3 HRO

MGuard Roller -turvakenkä on tehty vaativiin olosuhteisiin. Integroitu Metashield-jalkapöydänsuoja vaimentaa jalkapöytään kohdistuvia iskuja jopa 90 %. TractionPro-pohja varmistaa maksimaalisen pidon ja käyttömukavuutta lisää Dual Comfort -pohjallinen, BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi sekä XL-lesti.

Koot: 39–48

Hae testaajaksi

Osallistu antamalla lomakkeella pyydetyt tiedot

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Liitä kuva (jpg), joka parhaiten kertoo työolosuhteistasi

Kerro, millaisissa työtehtävissä toimit, millaisessa työympäristössä ja mitä ominaisuuksia työvaatteilta ja turvajalkineilta erityisesti vaaditaan?

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt hakemuksen ehdot ja osallistumissäännöt.