TAKAISIN

Onko sinulla meneillään projekti, johon tarvitset HiKoki-akkutyökalun? Tule testaajaksi - HAKU ON PÄÄTTYNYT

Julkaistu: 2.8.2021

Oletko rakentamassa tai remontoimassa? Löytyykö sinulta mielenkiintoinen projekti? Oletko myös innokas kirjoittaja ja valokuvaaja? Sinulla on nyt mahdollisuus saada HiKOKI -akkutyökalu testattavaksi ja testijakson jälkeen veloituksetta omaksesi!

Etsimme kolmea henkilöä testaamaan IKH:n HiKOKIn akkutyökaluja. Voit valita haluamasi työkalun kolmesta vaihtoehdosta. Testattavat työkalut ovat runkonaulain, viimeistelynaulain tai akkukonesarja. Kaikki koneet kuuluvat HiKOKIn 18V akkukonesarjaan, jossa akut sopivat kaikkiin koneisiin. Testattavat koneet on esitelty artikkelin lopussa.

Täytä alla oleva hakemus ja kerro meille millainen projekti sinulla on meneillään ja minkä koneen haluaisit testattavaksi. Hakijoiden joukosta valitsemme kolme henkilöä, jotka saavat veloituksetta omakseen yhden HiKOKI-akkutyökalun joko runkonaulaimen (750 €), viimeistelynaulaimen sekä akku- ja laturipaketin (yht. 715 €) tai akkukonesarjan (715 €). Valituilta henkilöiltä edellytämme vastavuoroisesti yhtä kattavaa kuvallista raporttia koneen käytettävyydestä, sen ominaisuuksista ja miten akkutyökalu soveltui projektiin. Raportit julkaistaan Rakentaja.fi- ja Rakentaja PRO -sivustoilla.

Kiinnostuitko?

Laadi alla oleva hakemus huolella. Puutteellisia hakemuksia emme huomioi. Hyvin täytetyllä hakemuksella osoitat myös kirjoitus- ja kuvaustaitosi, joilla on valinnan kannalta olennainen merkitys.

Täytä hakemus

Hakijalta edellytämme

  • Sujuvaa kirjallista kerrontaa ja valokuvaustaitoja
  • Kokemusten raportointia yhteensä yhdessä (1) kuvallisessa raportissa (aiheet ja materiaalien toimitusaikataulu toimitetaan valituille)
  • Jokainen raportti sisältää tekstiä vähintään 3 500 merkkiä (sis. välilyönnit), vähintään 6 laadukasta ja monipuolista valokuvaa (koko minimissään 1920 x 1080 px)
  • Hakijan rakennus-/remonttiprojekti soveltuu työkalujen käyttötarkoitukseen

Hakuaika päättyy 15.8.2021. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Näistä tuotteista voit valita projektiisi sopivan

Runkonaulain

HiKOKI Runkonaulain NR1890DBCL 34 5Ah

Tehokas ja helppokäyttöinen akkukäyttöinen runkonaulain, jossa on markkinoiden korkein iskuteho 120 J. Sopii
34° nauloille sekä myös kampanauloille: naulain lyö 90 mm kampanaulan pohjaan saakka. Pitkä käyttöaika: jopa 700 naulaa yhdellä akun latauksella (5,0 Ah). Käyttöalue: palkit, rungot, rakenteet, verhoilut, katot, lattiat, pakkaukset, lavat ja laatikot. Pakkaus sisältää kaksi 5,0 Ah:n li-ion akkuja, laturin, suojalasit ja HSC-laukun.

 

Viimeistelynaulain

HiKOKI Viimeistelynaulain NT1865DBSL 2 x 3.0 Ah

Käyttövarma ja kätevä akkukäyttöinen viimeistelynaulain tekee työskentelystä aiempaa helpompaa. Yhdellä akun latauksella voi työskennellä pitkänkin ajan, jopa 1500 naulaa yhdellä latauksella (3,0 Ah). Valittavissa kertalaukaisu tarkkaan kohdistamiseen sekä sarjalaukaisu, joka mahdollistaa nopean työtahdin. Turvallisuutta lisää myös naulaimen automaattinen sammuminen, jos se on käyttämättömänä 30 minuuttia. Käyttöalue: ovi- ja ikkunalistat, kattolistat, jalka- ja lattialistat sekä sisä- ja ulkopaneloinnit.

 

Akkukonesarja 18V

HiKOKI Timpurin Combo Akkukonesarja 18V 5,0AH

18 V työkalupaketti, jossa tehokkaat hiiliharjattomat koneet suurella kapasiteetilla. Sarja sisältää kolme erittäin kevyttä ja kompaktia työkalua, joissa on runsaasti tehoa ja hyvä ergonomia. Sarjaan kuuluu iskevä WH18DBDL2 ruuvinväännin, C18DBAL pyörösaha ja DS18DBSL pora/ruuvinväännin sekä kaksi 5,0 Ah:n li-ion akkuja, laturin ja HSC-laukun.

Lähetä hakemus

Osallistu antamalla lomakkeella pyydetyt tiedot

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Hakija

Liitä kuva (jpg), joka kuvaa parhaiten projektiasi

Kerro lisätietoja projektistasi. Millainen kohde on kyseessä ja mitä tekstijakson aikana aiot tehdä?

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt hakemuksen ehdot ja osallistumissäännöt.