TAKAISIN

Minun etätyöpisteeni

Julkaistu: 19.3.2020

Monella on alkanut etätyön ja -opiskelun aika, kun koronaviruksen riehuessa maassamme ovat työ- ja opiskelupaikkojen uudet etätyösuositukset astuneet voimaan. Hyvään työpisteeseen kannattaa panostaa ja ehkä oletkin jo tehnyt niin. Nyt on myös tarjolla – no ei nyt kultaa, mutta kunniaa – erinomaisen työpisteen järjestämisestä. Pistä siis etätyöpisteesi kuntoon ja osallistu etätyöpistekilpailuun.

Vastanneiden kesken arvotaan 50 € arvoinen lahjakortti uudistuneeseen Rakentaja.fi- verkkokauppaan.

Tutustu verkkokauppaan >>

Säännöt

  • Kilpailun järjestää Oikotie Oy / Rakentaja.fi
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset (18 vuotta) henkilöt.
  • Voimme julkaista työpisteistä lähetettyjä kuvia ja perusteluita Sanoman medioissa myös muokattuina. Vain mahdollisen voittajan nimi voidaan julkaista. Kaikki 30.4.2020 mennessä lähetetyt osallistumiset ovat mukana lahjakortin arvonnassa.
  • Kilpailuun lähetettyjen kuvien tulee olla osallistujan itse ottamia omasta työpisteestä.
  • Kyselyn sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kyselyyn mahdollisesti liittyvien Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Twitterin käyttöehtoja.
  • Rakentaja.fi:n järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fi:n kilpailujen osalta.
  • Lähettämällä tarinasi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Onko sinulla paras etätyöpiste

Osallistu antamalla lomakkeella pyydetyt tiedot, sekä kuvan työpisteestäsi. Vastanneiden kesken arvotaan 50 € arvoinen lahjakortti uudistuneeseen Rakentaja.fi-verkkokauppaan.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Lisää kuvat etätyöpisteestäsi

Miksi sinun etätyöpisteesi on paras?

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.