Bonvesta-rantatontit
copyright
Suorakanava Oy


BONVESTA-tontit omistaa UPM-Kymmene Oyj tytäryhtiöineen. Tytäryhtiöistä merkittävin on emoyhtiön sataprosenttisesti omistama kiinteistöyhtiö Bonvesta Oy.
Oman BONVESTA-tontin voit löytää lähes kaikkialta Järvi-Suomesta. Nyt myyntivalmiista kohteistamme pohjoisimmat sijaitsevat Kuusamossa, itäisimmät Ilomantsissa ja läntisimmät Pomarkussa. BONVESTA-tontin voit löytää Saimaalta, Pieliseltä tai Keiteleeltä, mutta yhtä hyvin myös pieneltä, kotoiselta metsäjärveltä.

Tonttien esittely ja myynti

Tonttien esittelystä ja myynnistä sekä asiakkaiden henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat 20 itsenäistä myyntipistettämme eri puolilla maata. Kunkin kohteen myyntipisteen yhteystiedot saat kohde-esittelyosiosta.


Tonttien hinnat

Yksittäisten BONVESTA-tonttien hinnat poikkeavat toisistaan varsin paljon riippuen tontin maantieteellisestä sijainnista, vesistöstä, maastosta, puustosta, ilmansuunnasta jne. Tällä hetkellä kalleimmat myynnissä olevat BONVESTA-tonttimme maksavat 60.000-70.000 € ja halvimmat 7.000-8.500 €. Tonttien hintataso nousee siirryttäessä pohjoisesta etelään ja pieniltä metsäjärviltä suurille reittivesistöille. 17.000 €:n hintatasolla löydät jo runsaasti laadukkaita kohteita Keski-Suomesta.

Tonttien koot

Tontit ovat kooltaan pääsääntöisesti 4.000-5.000 m2. Ääritapauksissa koko vaihtelee kuitenkin välillä 3.000 m2-15.000 m2. Yleensä tontit ovat muodoltaan neliömäisiä tai suorakaiteita ja vain rantaan rajoittuva sivu poikkeaa merkittävämmin suorasta linjasta.

Onko tonteilla omaa rantaa?

Tontit ovat muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta rantaan rajoittuvia, eli ns. omarantaisia lomarakennuspaikkoja. Rantaviivan pituus tonteilla vaihtelee n.35 metristä aina 100-150 metriin saakka. Pääsääntöisesti tonttien rantaviivan pituus on kuitenkin 50-70 m.Mitä tonteille saa rakentaa?


Tontit ovat ensisijaisesti ns. yhden perheen loma-asunnon rakennuspaikkoja. Tonttien rakennusoikeus on lähes aina vahvistettu kaavalla ja kaavamääräykset eri kohteissa poikkeavat hiukan toisistaan. Tavallisimmin tontin koko rakennusoikeus on 100-150 m2 ja tontille saa sijoittaa yleensä kolme erillistä rakennusta. Erillisen rantasaunan koko saa olla yleisimmin 20-25 m2 ja saunan saa sijoittaa useimmiten 15-20 m:n etäisyydelle rantaviivasta.

Pääsekö tonteille autolla?

Tontille on rakennettu tai rakennetaan myyjän toimesta ja kustannuksella henkilöautolla-ajokelpoinen tie. Saaritonteilla autotie jatkuu luonnollisesti vain venevalkamaan, josta tontin omistajalle on varattu pysyvä auto- ja venepaikkaoikeus.

Miten tontteja pääsee katsomaan?

Tonteille löydät helpoimmin tilaamalla kohteesta karttamateriaalin, jonka avulla pystyt tutustumaan kohteeseen silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Voit saada materiaalin joko sähköisessä muodossa suoraan tämän verkkopalvelun kautta tai vaihtoehtoisesti tilata sen postitse kotiisi. Voit tehdä materiaalitilauksen kustakin kohteesta kohde-esittelyosiosta.

 


<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Etusivulle

 

Loading