Öljylämmityskattilat
copyright
Suorakanava Oy

Polttoöljyn energiasta saadaan hyödynnettyä 90-95 % nykyaikaisilla öljylämmityslaitteilla. Hyötysuhde on näin ollen todella korkea.
Laitteistoa kehitetään koko ajan aina parempaan suuntaan - ympäristön kuormituksen minimoimiseen. Nyt ollaan tuotekehityksessä siinä vaiheessa, että uusi, nykyaikainen öljylämmitysjärjestelmä kuluttaa kolmanneksen verran vähemmän öljyä kuin vanha.

Öljylämmityskattiloiden valmistus

Thermian öljylämmityskattat kuuluvat painelaitedirektiivin piiriin. Direktiivillä mahdollistetaan eri vaativuustasoilla kattiloiden laadullisen tuotannon.

Direktiivin mukainen lähtötaso ei vaadi ulkopuolista laadunvalvontaa. Tämän tason mukaiset kattilat ovat hyvät konepajatason mukaiset.
Thermian kattilat ovat vaativimman valmistustason mukaisesti valmistettu. Näiden kattiloiden rakennelämpötila on 120°C ja se edellyttää jatkuvaa ulkopuolista laadunvalvontaa. Vaativimman tason kattilavalmistajalle myönnetään painelaitesertifikaatti. Sertifikaatti löytyy kattiloiden kyljestä.

Arimax-kattilat
Kattilat lämmittävät tehokkaasti, tuottavat runsaasti lämmintä käyttövettä, ovat helppoja asentaa sekä vaivattomia käyttää.
Arimax 17-kattiloita on kolmea mallia, jotka eroavat toisistaan savusolan ja tulipesän sijainnin osalta. Kattiloiden vakiotoimitukseen kuuluvat lämminvesikierukka, nelitiesekoitusventtiili, veden lämpö- ja painemittari, savukaasun lämpömittari, 6 kW sähkövastus valmiiksi kytkettynä, öljypoltintermostaatti, sähkövastuksen termostaatti, 2 kpl sähköpistorasioita, luukkukytkin, säädettävät jalat, muuraustuki sekä puhdistusvälineet. Lisävarusteina on saatavissa lisälämmityspiirin kytkentäsarja, teleskooppisavusola joustavaan asennukseen, piipuntuuletuspelti sekä pyörillä varustettu kuljetusteline. Kattilat soveltuvat pientalojen öljylämmitykseen.
Arimax 30S-öljykattila soveltuu suurten omakotitalojen sekä paritalojen lämmityskattilaksi. Kattila tuottaa lämmintä käyttövettä enemmän kuin !7-sarjan kattilat. 30S-kattilan käyttäjällä ei ole tarvetta livävaraajan tai kattiloiden yhdistelmien käyttöön, sillä lämmintä vettä riittää useampiin vesipisteisiin, porealtaaseen ym.
Arimax Combic on yhdistelmäkattila pelletille, puulle tai öljylle. Kattila on helposti asennettava ja helppohoitoinen. Puhdas palaminen sekä polttoaineen säästö on saatu aikaiseksi tehokkaalla käänteispalotekniikalla. kun kattilaa lämmitetään puilla, on suositeltavaa liittää kattilaan lämminvesivaraaja. Lisävarusteena saatavalla luukkusarjalla kattila muuntuu helposti öljy- tai pellettikäyttöön. Kattila voidaan varustaa myös pellettipolttimella.
Arimax 520- ja Arimax 520 plus -kaksoiskattilat on tarkoitettu lämmittäjille, jotka haluavat vapauden päättää lämmittävätkö puulla vai öljyllä. Kattiloissa on erilliset tulipesät molemmille polttoaineille, joita on mahdollista käyttää myös samaan aikaan.
Biomix 20 monienergiakattila sopii rinnakkaiskäyttöön puulle/pelletille tai puulle/öljylle.(logosta yrityksen www-sivuille)
Thermia Oy
Uuraistentie 1
43100 Saarijärvi
p. 014-426 300, fax 014-422 203
www.thermia.fi

<<-- Takaisin edelliselle sivulle

Loading