Kestävää kiviseinää
copyright
Suorakanava Oy

Siporex on höyrykarkaistua kevytbetonia, jonka perusraaka-aineet ovat hiekka, vesi, sementti ja masuunikuona. Suomessa jo yli 70 vuoden ajan valmistettu siporex on monipuolinen materiaali, joka sopii erinomaisesti väliseinärakenteeksi ja kosteiden tilojen seinämateriaaliksi.


Nopea asentaa ja työstää

Siporex-väliseinätuotteet ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Mittatarkkuus ja reunapontit varmistavat, että muurattavat kappaleet asettuvat vaivattomasti paikoilleen. Tuotteet ovat kooltaan sellaisia, että materiaali- ja laastimenekki neliötä kohden on mahdollisimman pieni. Siporex on helposti työstettävä materiaali, joten erilaiset läpiviennit, sähkörasioiden kolot ja putkitusten uritukset syntyvät tarkasti ja nopeasti.


Kestävä ja turvallinen

Siporex on äärimmäisen paloturvallinen materiaali. Ohuimmastakin 68 mm:n laatasta saa rakennettua tunnin paloseinän. Siporex-tuotteista voi tehdä osastoivia seinärakenteita. Siporex on ylivoimainen valinta myös kosteiden tilojen seinämateriaaliksi.


Helppo pinnoittaa

Siporex-väliseinätuotteista syntyy tasainen seinäpinta, joka on helposti pinnoitettavissa. Tasoite- ja laastimenekit ovat pieniä, työ on helppoa ja nopeaa. Laatoitusalustana siporex-seinä ei tarvitse erillisiä oikaisuja, ainoastaan vedeneristeen vaatimat käsittelyt ja laatoituksen.


Erinomainen kiinnitysalusta

Kiinnitysten teko siporex-seinään on helppoa ja yksinkertaista, sillä kiinnitykset eivät vaadi tavallista akkuporakonetta järeämpiä työkaluja. Siporex-seinä on rakenteeltaan yksiaineinen, joten kaikki kohdat ovat kiinnitykseen kelpaavia. Oikeilla siporex- ja kevytbetonikiinnikkeillä onnistuu sekä kevyiden että raskaiden esineiden kiinnitys.

( logosta yrityksen www-sivuille)
Jämerä-kivitalot Oy
Helsingin konttori
Eskolantie 1
00720 Helsinki
www.HplusH.fi

 

Etusivulle

 

Loading