Rakentaja.fi Keskustelut

Kylpyhuoneremontin hinta


https://www.rakentaja.fi/keskustelut/Topic215742.aspx

Lähettäjä J7593101224 - 2/24/2017

Nyt tarvittaisiin vähän suuntaa kylpyhuone-/saunaremonttien hinnoista, tuntuu että saamamme pari hinta-arviota leijailee ihan pilvissä. Kylppäri 9m2 ja sauna 5m2, tarvetta materiaaleille, laatoitustyölle, vesieristykselle ja putkimiehelle. Purku ja muu remonttiosuus tarkoitus tehdä itse.

Mikä on sellainen osuus, jossa on mahdollista säästää? Te, jotka viimevuosina olette kylpäyhuoneremontin tehneet, pitikö budjetti vai tuliko matkan varrella yllätyksiä?

Omilla säästöillä ei pärjätä, suunnitelmissa max. kymppitonni lainaa (ihan kohtuullisilla koroilla pienehköt summat, esim. jos katsoo lainaa täältä). Mutta tarjoaahan nuo firmatkin rahoitusta, aika usein näyttäisi saavan jonkin aikaa korotonta/kulutonta maksuaikaa - ja sen jälkeen tietenkin korot taivaissa... esim. ihan K-Rautaa ja joitakin kylppärifirmoja katselin (esim. Blosius). vaikea sanoa, Mikä olisi "edullisin" vaihtoehto. Pk-seudulla ollaan.
Lähettäjä J107489599 - 8/9/2019

Omasta kylpyhuoneremontista en tehnyt itse juuri mitään, koska peukalo on keskellä kämmentä. Palkkasin ammattilaiset ja jälkikin on sen mukaista. Hintaa tulikin sitten lähemmäs kymppitonni. Onneksi löysin hyvät ohjeet kylpyhuoneremonttiin netistä. Rahoituskin järjestyi hyvin: lainavertailu auttoi löytämään edullisen kulutusluoton.