Kiinteistön/rakennuksen/pientalon osto


Kiinteistön/rakennuksen/pientalon osto

Kirjoittaja
Viesti
J881572161
J881572161
Supreme Being
Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,0K, Vierailut: 7,8K
https://www.hs.fi/kaupunki/hyvinkaa/art-2000006366504.html?ref=rss?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_2019

Tuossa yksi esimerkki vanhan talon ostosta. Vähän retoorista toteamusta:

Ostotapahtumassa kannattaa käyttää ehdottomasti luotettavaa ja pitkänlinjan rakennusalan asiantuntijaa, jolla on tieto ja alan tuntemus hallussa ja ennen kaikkea vastuuntunto, mutta pääasia ei ole myöskään rahastus. Tällä raksa-alan asiantuntijalla on syytä myös olla pitkä kokemus myös vasaran ja lapion varressa muurauskauhakin mukaan lukien.

On tiedettävä mikä on milloinkin se ”hyvä rakennustapa”.

Ei riitä, että on rakennusalan Dippa-inssi/Raksa-inssi/Raksamestari/Kirvesjamies/Raksaaja ym., joka on vain oleskellut toimistossa tai seisoskellut jollakin työmaalla jotakin tekevinään tai osaavinaankin.

Ei kannata hankkia mitään tarkastuksia tai copy-pastella tehtyjä kalliita kertomuksia.

Kannattaa ottaa eka lauseessa oleva selvittämään rakennuksen tosiasiallinen kunto.

Jos sutta on ostettu, niin ei kannata lähteä asiaa muuttamaan ja peräämään minkäänlaisten lakimiesten avulla (tähän sisältyy myös rosikset ja muut vastaavat). Sehän vasta maksaakin, vaan asia selviää eka lauseessa mainitun henkilön toimesta miten asia on.

PS! Jos rakennusta/kiinteistöä on juuri ennen myyntiä rempattu/korjattu, niin kiertäkää kaukaa!


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae