Paritalon osto ja välittäjän käytös


Paritalon osto ja välittäjän käytös

Kirjoittaja
Viesti
J9907721621
J9907721621
Gaining Respect
Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)Gaining Respect (116 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 11
Hei,

olemme tekemässä kauppoja 85-vuoden paritalosta ja aloin hieman ihmetellä koko kuviota. Asunto on ymmärtääkseni halutulla alueella hyvillä kulkuyhteyksillä ja juuri meidän tarpeisiin sopiva. Kunto on toki alkuperäinen, joten budjetissamme on hieman remonttivaraa. Näytön jälkeen asunnosta oli tullut tarjous ja teimme itsekin tarjouksen samana iltana. Seuraavana päivänä välittäjä soitti ja sanoi toisen tarjoajan korottaneen tarjousta. Kysyin että kannattaako meidän edes summaa X tarjota, vai onko jo saatu tarjous korkeampi? Välittäjä sanoi että korkeampi on. Korotimme vielä muutaman tuhat euroa tarjousta ja sen jälkeen välittäjä sanoi että kaupat tulee. Kävimme piakkoin asunnolla katsomassa ja allekirjoitimme tarjouksen uudella hinnalla. Välittäjällä oli kiire ja me halusimme nopeasti mitat asunnosta. Tarkastettuani tarjouksen, oli siinä toisten tarjoajien tiedot muilta osin paitsi allekirjoitukset. Meillä oli myös vauva mukana, joten siinä kiireessä luotimme välittäjän sanaan hänen kertoessaan papereiden olevan samat uudella tarjotulla hinnalla. Harmittaa oma sinisilmäisyys ja ihmetyttää kovasti välittäjän huolimattomuus. Eikös tilanne nyt kuitenkin ole se että meiltä ei ole mitään lainvoimaista tarjousta tehty? Ensimmäisenkin tarjouksen voimassaoloaika on jo mennyt umpeen. Toisekseen emme ole saaneet kirjallista hyväksyntää omalle tarjouksellemme. 

Olimme siis siinä uskossa että kaupat tehty ja paperit kunnossa, mutta tämä selvisikin juuri. Huomenna olisi kuntotarkastus ja perjantaina kaupanteko. Miten kannattaisi toimia? 

T. Epätietoinen
J881572161
J881572161
Supreme Being
Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 538, Vierailut: 4,7K
Teet viisaasti, kun et osta paritaloa. Hankaluuksia tulee. Paritalo on viho viimeisin asumismuoto. En maalaa piruja seinälle. Ne on jo siellä.

Se kuntotarkastuskin on vain "hui hai"-juttua, jolla ei yleensäkään ole mitään todellista arvoa. Sen tekijät yleensä ovat niitä vain rahastajia, jotka ovat vai tekevinään kuntotarkastuksia.

Välittäjän tehtävänä on myös rahastus omaan pussiin.

Kerropa sitten täällä miten toimit.

Muokattu
Viime vuonna by J881572161
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae