Se korutont on kertomaa


Se korutont on kertomaa

Kirjoittaja
Viesti
J881572161
J881572161
Supreme Being
Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)Supreme Being (86,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,0K, Vierailut: 7,8K
Eikö terveellä järjellä varustettu ihminen osaa ajatella mitään omaa etuaan, kun ottaa remppaajan tuollaisilta jakelufirmoilta (välittäjiltä), joilla ei ole omia työntekijöitä ollenkaan. Ne esiintyvät netissä näyttävästi. Niillä ei ole mitään vastuuta tehdystä työstä. Niillä on vain rinki erilaisista yrityksistä (lue: yritelmistä), jotka ovat ilmeisesti sellaista pohjasakkaa, jotka eivät muutoin töitä saa.

Todellista tekijää ei paljasteta ja ilmeisesti sanallinen sopimus tehdään tuon välittäjäfirman kanssa ja härski lasku tulee myös sieltä. Jo toimintaehdoissa tuo välitysfirma pesee kätensä kaikesta vastuusta.

Kerronpa ystäväni tapauksen: Hän tilasi putkimiehen pieneen korjaukseen tuollaisesta firmasta (se selvisi sitten myöhemmin). Työllä ei kiirettä ollut. Hän luuli soittavansa putkifirmaan, kun sieltä vakuutettiin mm. löytyvän putkimiehiä, jotka usein liikkuvat ystäväni kohteen lähellä. Sovittiin suunnilleen ajankohta milloin putkarilla on sopiva ajankohta tulla vähän remppaamaan ja on lähellä.

Putkari ottikin sitten yhteyttä ja saman tien hän tulikin ja teki homman, johon aikaa kului 45 minsaa.  Sitten tuli lasku, jossa poisluettuna osat, oli vähän yli 450 euroa.Tuttavani teki vähän salapoliisityötä ja sai selville varsinaisen tekijäfirman, joksi osoittautui kattofirmaksi. Melkoisella varmuudella tuossa laskussa on/oli tuon rahastajan eli välitysfirman osuus reilusti yli puolet. Ehkäpä lasku oli peräti kolminkertaistettu, mitä tekijäfirma oli ensin laskuttanut tuota välittäjäfirmaa. Tekijäfirma ei myöskään varmaan tiedä mitä todellisuudessa kohdetta oli laskutettu.   

Minä uteliaisuuttani käytin kvg:a, joten sieltä tuli heti totuutta mitä ja miten 24:n sentterit tekevät ja toimivat. Tuskinpa tuttavani olisi tilannut ko. remppaa ko. paikasta, jos olisi vähänkin asiaa ajatellut ja tutkinut. Hän totesi lentäneensä melkein persauksilleen saatuaan laskun alta aikayksikön.

Eipä siinä kaikki, sillä hänen on vielä tilattava jälkien korjaaja, koska seinä jäi pahaan kuntoon, jota ei voi vieraille näyttää, kun se on niin näkyvässä paikassa.

Siinäpä sitten kysymys: Tilaisitko sinä työn yritykseltä, joka ei tee sitä työtä kertomatta sitä ja joka pesee kaiken vastuunsa ennakkoon, jos et arvaa lukea nettiä?

Eihän ole tyhmä se, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

Se oppi tulee usein sen kantapään kautta ja oppia ikä kaikki
Muokattu
3 vuotta sitten by J881572161
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae