Hirsimökin hirsien halkeamat.


Hirsimökin hirsien halkeamat.

Kirjoittaja
Viesti
Pepe
Pepe
I'm into this
I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)I'm into this (330 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2, Vierailut: 9
Mikä olisi hyvä keino halkeamien täyttämiseen , mökin sisä- ja ulkopuolelle.
ruosu
ruosu
Supreme Being
Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)Supreme Being (421,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,9K, Vierailut: 2,3K
No sanotaan sitten että se vanha kunnon pellavaöljykitti (ikkunakitti). Käy sisällä ja ulkona. maalaamattomaan puuhun sisällä sulautuu aika luonnollisesti.
Jos sen maalata haluaa, niin siihen sopii vain pellavaöljypitoiset "perinnemaalit" Ulkoseinässä se on pakko maalata; muuten tiaiset sen pistelee poskeensa....! Muitten maalien alle akryylimassaa.Jos on  kovin jumalattomia halkeamia, niin niihin täytyy sitten veistellä täytepalat ensin; rakoa joutuu ehkä muotoilemaan ensin, mukavampaan malliin. Ja luonnollistahan ne halkeamat hirressä on? Aivan omassa vallassa on se estetiikka. Tärkeintä on että ne ylöspäin auki olevat halkeamat ulkoseinässä ; joihin vesi voi jäädä seisomaan, saadaan tukkoon! Pienimpiin halkeamiin tyrkytetään vaan maalia...
Aikaisemmin kyseltiin tuosta uretaanista; taisin ymmärtää väärin - ei ollut ehkä kokemusta vaan pohdintaa ?
Ja sitten on "kemiallista puuta" aika luonnollisen väristä; sitä voi itsekkin tehdä sahanpurusta ja liimasta !
Sinänsä maalin alla - väliäkö hällä, kunhan vaan pysyy ! Kuten sanottua, kyllä keinoja on, mikä lie sitten se huonoin....
Muokattu
2 vuotta sitten by ruosu
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae