Tulppa-levy, lattialämmitys ja pinnoitteet?


Tulppa-levy, lattialämmitys ja pinnoitteet?

Kirjoittaja
Viesti
-Z-
-Z-
Prestige User
Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)Prestige User (3,4K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 11, Vierailut: 13
Pihasauna, rossipohja, Finfoam-eriste.

Voiko Tulppa-kaato ja -kaivolevyjen päälle laittaa lattialämmityskaapelia tasoitteeseen / laastiin?
Voiko Tulppa-kaato ja -kaivolevyjen päälle laittaa epoksipohjaista pintamateriaa? Pitääkö mitä keroksia olla välissä?
Onko epoksi-pintamateriaalia, mitä voi käyttää saunassa? Pitääkö tuolloin puukiukaan edessä olla pinnoitteesta irti oleva suojaus, kipinäpelti? Polttaako putoava hehkuva kekäle pinnoitteeseen vian?
Entä voiko saunassa käytää ns. muovimattoa? Entäs Tulppa-levyn päällä?
Voiko epoksi-pinnoitteen alla lattiassa olla lattialämmitys? Entäs "muovimaton" alla? Mitä se vaatii lattiarakenteelta?

Kysymys
ruosu
ruosu
Supreme Being
Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)Supreme Being (524,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,9K, Vierailut: 2,3K
Eikö löydy Finnfoamin sivuilta tietoa? ; sitten on myös se neuvonta josta voi kysäistä! Jossakin huterossa pihasaunassa saattaa se muovimatto olla paras ratkaisu, ja ei siinä silloin mitään tulppalevyjä tarvita, kunnon kipinäsuoja vaan kiukaan eteen . Lattialämmitys pihasaunassa on sitä että "nyt ei mistään enää löytynyt parempaa rahanreikää..."! Ne tulppalevyt on ensisijaisesti tarkoitettu laatoitusalustaksi! 
Ajat päivät on saunakopperoissa kylvetty ilman lattialämmityksiä; kunnon kuivatus/ tuuletus riittää. Jos kylmältä tuntuu niin ritilät lattialle!
Muokattu
3 vuotta sitten by ruosu
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae